Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan próbáljam megkérdezni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan próbáljam megkérdezni, hogy összeköltözne e velem?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm már egy hónapja járunk.Nagyon megvagyunk jól kijövünk és boldogak vagyunk.Viszont külön lakunk,azt tudom,hogy ő szeptemberben elakar költözni az albérletből ahol jeenleg lakik,mert nem szeret ott lenni és nem jó albérlet...Azon gondolkozok sok ideje,hogy szeptemberben megkérdezem tőle,hogy hozzám költözne e.Igyis messze van tőlem az a kerület ahol lakik és mindketten dolgozzunk emiatt meg a távolság miatt macerás a találkozás...De nem tudom hogyan kérdezzek rá nála most vagy szeptemberben,hogy hozzám költözne e szeretnék vele lenni sokat ammenyi idő jut munka elött vagy után..De félek,hogy elijeszteném ezzel..Nem tudom hogyan reagálna... Szerintetek kérdezzem meg most,hogy mit szólna hozzá vagy kérdezzem meg szeptemberben? Meg hogyan próbáljam megkérdezni,hogy ne legyen ez hirtelen igy tolakodás neki?
2016. júl. 18. 03:48
 1/4 Költőnő? ***** válasza:
Egy hónap után nekem biztos korai lenne.
2016. júl. 18. 05:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy hónap után sehogy. Túlontúl korai.
2016. júl. 18. 06:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Az ember lakva ismeri meg egymast.. en parommal az elso naptol kezdve egyutt eltem kb bar nem volt kimondva..es ismertem mar tobb eve elotte.. kerdezd meg nyugodtan ugyis mondani fogja ha ugy erzi hogy korai lenne.. :)
2016. júl. 18. 07:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Nezd ha szerelem van akkor ezert nem fog otthagyni. Szerintem csak pozitiv lehet hogy felvallalnad hogy koltozzetek ossze, tehat komoly kapcsolatban gondolkodsz. Nomeg az egy dolog hogy 1 honapja jartok, de szeptemberrol van szo, ha jol olvastam, az meg meg ket honap...

Nincs ebben semmi. Beszeld meg vele, hagyva neki valasztasi lehetoseget. Hogy ha ugyis elkoltozne, akkor nem szeretne-e hozzad koltozni, legalabb megnezitek hogy mukodtok egyutt. Ha korainak tartja, ugyis szolni fog. Mar ha ertelmes a lany.

Ha legkozelebb beszel a koltozkodeserol, vesd fel neki a temat. Pl. ajanld fel, hogy segithetsz neki ujat keresni, de ha esetleg ugy gondolja, akkor hozzad is johetne, mert nagyon szivesen venned. Es hogy lenne-e kedve. De ugy, hogy erezze, nyugodtan mondhat nemet, nem eroszak.

Az is lehet, hogy titokban szamit erre amikor az uj alberleterol beszel. A nok imadnak kodolt uzenetekben beszelni :) Akkor meg nyert ugy.

2016. júl. 18. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!