Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat? Vagy csak túl reagálom? Nem merem megkérdezni :/
Szóval,18 éves vagyok van egy kislányom majdnem 2 éves,megismerkedtem egy 23 éves fiúval,jókat beszélgetünk segít dolgokban stb. Elhívott kávézni akkor semmi nem volt szinte,de rá egy hónapja megint áthívott este,ott vol az öccse is,filmeztünk,ettünk aztán játszottak (ps4) egyszer csak átölelt,aztán onnantól kezdve simogatot birizgálta kezem,össze is kulcsoltuk a kezünk 1x meg megpuszilta,a lényeg hogy nagyon össze voltunk bújva,hajnal 3-kor mivel már nem volt busz,ott aludtam,az öccse a kanapén mi az ágyon,lefeküdtünk aztán magához húzott, a kezemet úgy rakta hogy átkaroljam később oda hívott a mellkasára meg egész éjszaka bújt,de reggel korán elmentem mikor még aludt,sietnem kellett haza :/ azóta elhívott valahova ahova nem tudtam elmenni meg megkérdezte hogy van e kedvem majd 3-ban sétálni. De azóta nem beszéltünk,én nem akarok ráírni,ő meg nem ír :/ nem értem...mit akarhat? Elvileg van barátnője,de nem hiszem hogy huu de szereti,akkor nem ölelt volna meg nem aludtunk volna úgy...stb....nem értem hogy most akar-e valamit vagy csak,úgy. Barátilag csinálta....márha ezt lehet annak nevezni.... nem merem megkérdezni,mert ha csak szokásosan túlkomplikálom és olyat látok bele, ami nincs ott akkor ciki lesz többet beszélni,és nincs barátom,csak 2 de ha megkérdezem és csak beleláttam a dolgot akkor csak 1 marad. Szerintetek? Ti csinálnátok,csak úgy ilyet? Hogy deríthetném ki? O.o bár nem hiszem hogy úgy akarna valamit hogy van egy lányom :/ nem tudom :( tanács?!
(Bocsi hogy ennyit írtam csak,ha rövidebb lett volna akkor jöttek volna az olyan válaszok hogy semmit nem tudtok,így nem tudtok tanácsot se adni )
szerintem jól látod :D
tippem szerint:
vonzódik hozzád, csak nem értem miért ez a fél megoldás. Egy idegen csajjal aludt, akkor már a bizalomnak, így a kapcsolatának is lőttek (előbb-utóbb kiderül)
Szóval lehet a picid miatt nem lépett tovább (pl azt tudom elképzelni, hogy csak szexet akarna, de ezt nem akarja megtenni, mert úgy gondolja, egy apára lenne szükséged)
meg a saját kapcsolatát is féltheti, mert egy biztos pont ott van az életében, és megtartaná (bár így nem tudom minek).
Nem reagálod túl, ez több,mint barátság.
Bejössz neki,nem kérdés.
Hogy miért nem ment tovább?
Mert gyereked van,mert az öcsi ott aludt a kanapén, mert barátnője van és nem akarta megcsalni,mert.....
Az oké,hogy akkor nem ment. De azóta nem beszéltünk :/
Nagymamája. Bár ez nem ide tartozik,szerintem
Szerintem ebből még semmit nem lehet tudni, hogy mik a szándékai. Feltételezésekre nem érdemes alapozni, senki nem tudhatja innen, hogy az illetőnek milyen a párkapcsolata, zavarja-e, hogy gyermeked van, stb. Ezek mind csak feltételezések!
Plusz egy ember szándékai nem állandóak, hanem a másik visszajelzéseinek a függvényében is alakulnak. Lehet, hogy most gondol valamit rólad, de két hét múlva már teljesen mást fog, és hogy mit, azt te (is) alakítod.
Én azt mondom, sodródjatok, ismerkedjetek. Legyél vele kedves, közvetlen, de ne éld bele magad túlságosan, mert az egyrészt riasztó lehet a számára, másrészt ha félreérted a szándékait, nagyot csalódhatsz.
Lehet, hogy ez baráti közeledés volt, de a baráti közeledésből is szokott hatalmas szerelem kialakulni, volt már rá nem egy példa a világtörténelemben. A férfiak sem úgy működnek, hogy kinéznek egy nőt, és akkor onnantól kezdve mindenáron meg akarják hódítani! Kellenek a visszajelzések, az ismerkedés izgalma, és ezekből alakulnak ki a továbbiak.
Utolsó :-)
Igazad lehet,és az is van. Így már csak egyet nem értek :/ vagyis 2-őt. 1. Miért nem ír? Miért váltam levegővé? 2. Ilyen egy baráti közeledés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!