Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek en reagalom ezt tul?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek en reagalom ezt tul?

Figyelt kérdés
Tegnap nonapra a legtobb lany ismerosom a parjatol szep viragot kapott esetleg ekszert. Az en parom meg hazaallitott egy olyan csokival amit ki nem allhatok. Mar tobb mint masfel eve vagyunk egyutt...egyutt elunk. Nem mondtam meg neki ugy tettem mint aki orul neki de kozbe belul olyan rossz erzes volt. Oke ez csak nonap...de ertitek ennyire nem ismer ? Ez olyan szornyu. :( 23/L
2016. márc. 9. 12:24
 1/9 anonim ***** válasza:
nagy kar hogy ennyire nem ismer azert > vehetne a faradtsagot hogy rad hangolodjon :)
2016. márc. 9. 12:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondtad neki valaha is hogy nem szereted azt a csokit? Amúgy ékszer basszus, ne már :D Most ha egy nőnapra ékszert kéne venni, akkor szülinapra, névnapra, karácsonyra, évfordulóra, valentin napra mit?
2016. márc. 9. 12:28
 3/9 anonim ***** válasza:
hát én egyszer egy bonbont kaptam, amin még az ára is rajta volt. Ráadásul nem szeretem a csokit, nagyon ritkán szoktam enni... 8 éve voltunk már együtt. Nam csináltam nagy patáliát, de azt megjegyeztem neki, hogy "árát levehetted volna, mert mivel ugyebár MIND A KETTEN TUDJUK, hogy nem szeretem a csokit, ezért ezt majd ajándékozhatom tovább valakinek és ha nem veszem észre, hogy rajta van az ára, akkor jól beégek vele, amikor tovább adom valaki olyannak ajándékba, aki szereti a csokit"
2016. márc. 9. 12:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem arrol van szo kedves masodik valaszolo. Hanem arrol, hogy rohadtul nem ismer...illetve nekem volt olyan, hogy nevnapomra se vett semmit...na szerinted ? Csak szar erzes latni tudjatok, hogy mas fiu mennyire odafigyel a baratnojere en meg levagyok szarva.
2016. márc. 9. 12:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Jó, most a csokit benézte, de azt még mindig nem írtad le, hogy mondtad-e neki, hogy nem szereted az a csokit. Ha mondtad, akkor jogos, hogy rosszul esett, ha nem akkor meg nem. Amúgy meg mért nézed a másikat? Jól meg vagytok, szereted? Akkor most ne licitálgass már azon, hogy más mit kapott nőnapra, és te mért nem azt.
2016. márc. 9. 12:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Én ugyanúgy elfelejtettem, mint a férjem. Egy barátunk jött este látogatóba, Neki is akkor jutott eszébe, nem csináltunk ebből gondot, ittunk bort és koccintottunk a nőkre, meg mondtam az Uramnak, hogy akkor az anyukáját hívja fel, oszt jónapot. Ezeket a dolgokat mi nem tartjuk amúgy sem, pont úgy mint a Bálint napot. A munkahelyemen rémlik, hogy kapnak valamit a hölgyek, de most szabin vagyok. Az édességet utálom amúgy is, ékszert nem hordok, nálunk nincsenek nagyon meglepetés ajándékok amúgy sem. A vágott virágot sem szeretem, tavasztól őszig meg tele van a kert. Legutóbbi szülinapomra is kijelentette a férjem, hogy találjam ki mit akarok, rendeljem meg, kifizeti, ha jól rémlik romantikus módon hangfalszettet vettem a laptopomhoz. Ez nyilván akkor működőképes dolog egy kapcsolatban, ha azonosak az igények. Nálunk ez flottul megy, mindketten praktikus gondolkodású, romantikátlan alakok vagyunk, passzolunk egymáshoz, mint a borsó meg a héja.
2016. márc. 9. 12:42
 7/9 anonim ***** válasza:
De mit kell másokkal törődni,nem kell irigynek lenni minden kis apróságnak kell örülni.Lehet nem tudta hogy ki nem állhatod azt a csokit amit kaptál.Nem kaphat mindenki 24 karátos vackokat meg mi tudom én honnan importált virágcsokrokat amik méregdrágába kerülnek.
2016. márc. 9. 12:42
 8/9 Noblesse Oblige ***** válasza:

Megnyugtatlak: egy férfinél az bónusz, ha neves eseményeket észbe tartja és tudja mi kell neked.

A legtöbben erre nincsenek ráhangolódva. Vagy lövése sincs mivel lephetne meg. És hát a nők sem nagyon segítőkészek ebben a témában, mert mi meg elvárjuk sok esetben, hogy a rezdüléseinkben olvassanak. De erre a legtöbb férfi nincs kiképezve.

Kérdező, ő párod, és tipikus férfi. A többi nőnek sem jobb a helyzete, max csak kívülről látod jobbnak. A te párod, meg kell tanítanod neki, mi tesz boldoggá, mi a kedvenced, és mi az amivel mindig meglephet. Ez nem jelenti feltétlen azt, hogy nem szeret, inkább olyan ez, mikor egy anyukának kisfia van és lövése sincs, milyen játékokkal játszanak a fiúk.

Most azt tudod csinálni, hogy megmondod te nem szereted ezt a csokit és vagy tovább ajándékozod vagy megy bele a sütibe. Kész. Lehet még párszor el kell neki mondani. De van ilyen.

Ha nem szeret igazán annak más jelei vannak, ez lehet csak annyi, hogy tipikus pasi :D

2016. márc. 9. 12:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Legalább gondolt rád:)

Lehet nem is mondtad még neki, hogy nem szereted azt a csokit,és ezért nem tudta, hogy azt ki nem állhatod.

2016. márc. 9. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!