Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magához akar láncolni?
Figyelt kérdés
A párom minden módon el akarja érni, hogy ragaszkodjak hozzá.. Azt mondja esküdjek meg, hogy vele maradok, aztán közös kutyát akar venni ami nála lenne, csak, hogy gyakrabban menjek hozzá. Azt mondja nem szeret nálunk, nincs annyi magánszféránk de hát akkor mindig nekem kell hozzá mennem, ami viszont fizikai képtelenség az időbeosztásomhoz képest. El akarja érni, hogy csak vele törődjek, a munkámat is hagyjam ott mert szüksége van rám. Megvannak neki valóban a nehézségei de igy inkább eltaszit engem mint, hogy közelebb hozna magához. Ami jó az az, hogy tényleg mindenkinek bemutat hogy én vagyok a barátnője, úgy érzem büszke rá de már nem tudom mit gondoljak.2016. júl. 17. 14:49
3/7 anonim válasza:
Lelkileg sérült ember a párod, biztos voltak csalódásai, vagy ha még nem volt senkivel, akkor meg azért akar maga mellé betonozni.
Beszélj vele időben, mielőtt még megkötne a beton, mert te fogsz pórul járni!
5/7 A kérdező kommentje:
Szakitani akart mert keveset vagyunk együtt, csak az a baj, hogy nem veszi észre magát. Sokszor inkább a barátaival találkozott amikor én nagyon vágytam rá meg éppen volt időm. Akkor akar találkozni, amikor én nem birok és akkor panaszkodik meg szakitani akar mert nem érek rá. Én a barátaimat is mellőztem miatta sokszor, lett belőle harag is egyesek részéről ami meg is értek.
2016. júl. 17. 15:27
6/7 A kérdező kommentje:
Voltak csalódásai persze, meg nehéz időszakai. Nem tudom mit tegyek igazából, mert a türelmem fogy de szeretem és szeretném ha boldog lenne. Mit tudok tenni egyáltalán?
2016. júl. 17. 15:30
7/7 anonim válasza:
Birtoklási vágya van.
Azért mutat be a barátainak, azért érzed, hogy "büszke" rád, mert csak villogni akar veled. Igazából nem rád büszke, hanem magára, hogy megszerzett egy ilyen jó nőt, és veled henceg a környezetének, mint egy tárggyal, egy új autóval pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!