Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy a párom...

Lehetséges, hogy a párom azzal akar magához láncolni, hogy várat a baba projekttel?

Figyelt kérdés

Sokat beszéltünk mostanság, hogy ideje babázni. Megvan a háttér és a kapcsolatunk is megérett rá. Viszont szavak vannak, de tettek egyáltalán. Mostanában fel sem hozom neki a témát, mert még én érzem magam kellemetlenül.

Néha-néha azért elejt 1-1 mondatot, hogy a hitet bennem tartsa, de úgy érzem nem lesz babánk.

Ez amolyan női megérzés. Nem tudom mi tévő legyek...

2012. máj. 26. 21:35
 1/10 anonim ***** válasza:
44%
Először vegyen feleségül,azután akarj babát! Ha nem akar feleségül venni,akkor nem veled képzeli el az életét. Akkor már egy gyerek csak teher lenne.
2012. máj. 26. 21:41
 2/10 anonim válasza:
41%
Minek kell erőltetni. Majd jön ez magától. Nem kell tukmálni a gyerekcsinálást a másikra. Veled akar élni még rendesen egymást élvezni valószínűleg. S nem pelenkát cserélgetni, meg egy fáradt feleséget maga mellé.
2012. máj. 26. 21:42
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Miért, ha lenne baba, akkor nem éreznéd úgy, hogy magához akar láncolni?

Fura gondolkodás... szerintem pont az ellenkezője, NEM akar magához láncolni, illetőleg azt nem akarja, hogy TE magadhoz láncold a gyerekkel.

Egyetértek az elsővel a házasságot illetően. Tisztában vagyok vele, hogy a papír nem garancia semmire, viszont a végleges elköteleződés szándékát jelenti. Ha ő nem akarja magát elkötelezni, akkor felesleges gyerekről fantáziálni...

Akinek tényleg nem számít a papír, az aláírja. Csak az tiltakozik ellene, aki nem gondolkozik hosszú távon. Ezt biztosra veheted.

2012. máj. 26. 23:17
 4/10 anonim ***** válasza:
34%
Nincsenek tettek az mit jelent?Nem szexeltek?Mert szerintem a szex természetes velejárója egy kapcsolatnak....
2012. máj. 27. 01:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Következő szex előtt mondd neki, hogy akkor most nem vetted be a tablettát.

A reakciója sokatmondó lesz :)

2012. máj. 27. 11:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok? mennyi ideje vagytok együtt?

Ez sokat elárul!

ha 20-as éveitek elején vagytok, szerintem nincs baj, ha ő még várna ezzel.

Ha 30 körüliek vagytok, szerintem abszolút húzza az idődet!

Nyugodtan kérdezd meg tőle hogy mikor akar. Ha azt mondja nem tudja, akkor érdemes körbenézned, nehogy elszalassz egy jövendőbeli férjet. Mert van úgy, hogy eszébe sincs gyereket gyártani, csak húzza az idődet.

2012. máj. 28. 14:31
 7/10 A kérdező kommentje:
Én 24 vagyok ő pedig 33.
2012. máj. 29. 14:35
 8/10 anonim ***** válasza:

A pasik szerintem nem szeretnek errol beszelni.

Ami tehetsz, az az, hogy nem beszelsz rola. Mellesleg pasi 33 evesen nem biztos, hogy annyira akar egyelore gyereket. Nem vagytok elkesve semmivel sem.

2012. máj. 29. 15:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Az én pasim imád a babaprogramról beszélni, augusztusban, az esküvő után el is kezdjük :)
2012. máj. 29. 15:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Tisztelet a kivetelnek! :o)
2012. máj. 29. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!