Lehetséges, hogy a párom azzal akar magához láncolni, hogy várat a baba projekttel?
Sokat beszéltünk mostanság, hogy ideje babázni. Megvan a háttér és a kapcsolatunk is megérett rá. Viszont szavak vannak, de tettek egyáltalán. Mostanában fel sem hozom neki a témát, mert még én érzem magam kellemetlenül.
Néha-néha azért elejt 1-1 mondatot, hogy a hitet bennem tartsa, de úgy érzem nem lesz babánk.
Ez amolyan női megérzés. Nem tudom mi tévő legyek...
Miért, ha lenne baba, akkor nem éreznéd úgy, hogy magához akar láncolni?
Fura gondolkodás... szerintem pont az ellenkezője, NEM akar magához láncolni, illetőleg azt nem akarja, hogy TE magadhoz láncold a gyerekkel.
Egyetértek az elsővel a házasságot illetően. Tisztában vagyok vele, hogy a papír nem garancia semmire, viszont a végleges elköteleződés szándékát jelenti. Ha ő nem akarja magát elkötelezni, akkor felesleges gyerekről fantáziálni...
Akinek tényleg nem számít a papír, az aláírja. Csak az tiltakozik ellene, aki nem gondolkozik hosszú távon. Ezt biztosra veheted.
Következő szex előtt mondd neki, hogy akkor most nem vetted be a tablettát.
A reakciója sokatmondó lesz :)
Hány évesek vagytok? mennyi ideje vagytok együtt?
Ez sokat elárul!
ha 20-as éveitek elején vagytok, szerintem nincs baj, ha ő még várna ezzel.
Ha 30 körüliek vagytok, szerintem abszolút húzza az idődet!
Nyugodtan kérdezd meg tőle hogy mikor akar. Ha azt mondja nem tudja, akkor érdemes körbenézned, nehogy elszalassz egy jövendőbeli férjet. Mert van úgy, hogy eszébe sincs gyereket gyártani, csak húzza az idődet.
A pasik szerintem nem szeretnek errol beszelni.
Ami tehetsz, az az, hogy nem beszelsz rola. Mellesleg pasi 33 evesen nem biztos, hogy annyira akar egyelore gyereket. Nem vagytok elkesve semmivel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!