Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány és 34 éves férfi közt szerintetek lehet szerelem?
35 évesen megismertem egy 19 éves lányt (ő kezdeményezett). Szerelem, és testi vágy 110%-on, de már az elején látszott, hogy marha komoly problémáink lesznek, pedig már ő is dolgozott (ha tanult volna, akkor még nagyobbak a szakadékok).
Annak ellenére, hogy nagyon intelligens, sok tekintetben érett, és az alapértékekben nagyon hozzám hasonló gondolkodású volt, millió ponton ordított, hogy mások a hangsúlyok az életben, mást tartunk érdekesnek, és fontosnak. Szerencsére a fellángolás után elengedtük egymást, szerintem mindkettőnknek jó tapasztalat volt, nem bántam meg, de nem is biztatok senkit ilyenre, sőt!
"A szerelem kortól független."
A szerelem jellemzően pár hónapig lángol csak kortól függetlenül, utána kezdődnek az olyan kérdések, mint, hogy hova menjünk nyaralni, mi legyen a közös életcél, merrefelé fejlődjön a kapcsolat... Na akkor kezdődnek a korfüggő problémák ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!