Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, nektek melyik férfi test jön be az alábbiak közül?
2016. júl. 15. 20:44
41/49 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Szóval akkor a 20-30 éves korosztálynak a valóságban nem jön be a férfias,izmos test+kisfiús arc? Hozzá tenném,az első képen szereplő srác 170 centi (ami szerintem nem valami magas, mégis vhogy az összkép olyan jó)..de a második kép lakója is "csak" 183 centi.. szóval ha valamit leszűrhetünk ebből,akkor szerintem az az,hogy attól még lehet valaki "álompasi",hogy nem egy kosaras :)
2016. júl. 16. 01:08
42/49 anonim 

válasza:

:D ha körbe kérdeznék a strandon a kedves hölgyeményeket biztos többen mondanák hogy milyen jól néz ki, mert nem akarnák megbántani, ha már ennyit fáradott azzal hogy kigyúrja meg kiszálkásítsa az izomzatát. Itt anonim nincs tétje, hogy mit írunk, tehát nyugodtan lehetünk őszinték is. Ha egy ismerősöm kérdezne, biztos azt mondanám, hogy gratulálok neki, hogy ilyen "széppé gyúrta magát".
43/49 anonim 

válasza:

"Na azért Jeff Seid nem a Vitargotól és a fehérjétől néz ki így.."
Nem is állítottam. :D
Csak azért említettem, hogy lásd, hogy van olyan felnőtt nő, aki kondizik, kiegészítőket is használ, tehát nem áll tőle távol ez a "világ", és mégsem vonzódik a kigyúrt pasikhoz. :)
44/49 Költőnő? 

válasza:

Ha mindenképp választani kell, akkor az első, de igazából nekem már az is sok egy kicsit. Egy szép vízilabdás felsőtest. Inkább. De a második az már semmiképp. Nekem az már a nemszép és nemszeretem kategória.
45/49 anonim 

válasza:

Látom, téged is sikerült lehúznia bunny-nak. :)
46/49 Sunshinedoll 

válasza:

Egyiket sem rúgnám ki az ágyamból, de az első jobban tetszik. Nagyon hasonlít az egyik exemre :D
47/49 anonim 

válasza:

# 45
Ha a Vitargora célzol, egy ideje nem veszem már, mert rájöttem, hogy felesleges. :)
48/49 anonim 

válasza:

Taeyangnak jó teste van. A második az már túlzás szerintem, az nem tetszik.
Kedves kérdező, magadról is tegyél fel képet! :D
29/N
49/49 anonim 

válasza:

Egyébként az első képen szereplő srác nem 170 centi, hanem 160 körüli. :D A férfi k-pop idolok folyton hazudnak a magasságukról az adatlapjukon! Taeyang kb. egyforma magas Minzyvel, aki 161 centi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!