Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők, nektek melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, nektek melyik férfi test jön be az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

[link]

Vagy:

[link]

2016. júl. 15. 20:44
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
75%
Túl jól néznek ki? Kinek? Egy 14 éves lány lehet, hogy elolvad az ilyen pasitól de egy nő már nem ebből a szemszögből látja őket, azt sem tudom kik ezek. Most írjam azt hogy az előtte képeken normális bizalomgerjesztő pasit látok a végén meg egy bájgúnárt.. ?
2016. júl. 15. 21:54
 32/49 anonim ***** válasza:
12%

:):) Másfél évvel ez előtt elhanyagoltan úgy néztem ki mint amit Laylah linkelt, és kb. szellem voltam a nők szemében. Aztán elkezdtem futni és egyéb sportokat űzni (munkahelyi stressz levezetés miatt), ami eredményeként lement a poci, visszatért a majd húsz év profi sport adta alak, kockahas, meg mellizom. Most Ti, kedves "egyik sem" lányok gátlástalanul szúrtok az utcán, valahogy sokkal kedvesebbek vagytok... A barátnőm néha kiakad, mennyire közönségesek egyesek.

Szóval egy kicsit legyetek őszintének magatokkal! :)

2016. júl. 15. 22:00
 33/49 anonim ***** válasza:

Mindkettő. Viszont a másodiknál tényleg félő hogyha futni kellene,mi is lenne vele. Mindkettő tetszik, és?

17L

2016. júl. 15. 22:05
 34/49 anonim ***** válasza:
69%
És ahelyett, hogy itt hitetlenkednének egyesek a válaszokon, fel sem merül bennük, hogy a nőknek is eltérő ízlésük lehet? Hihetetlen igaz, hogy egy átlagos test is lehet vonzó. Mellesleg hogy valaki kigyúrja magát, még nem jelent semmit ha arcra nem tetszik.
2016. júl. 15. 22:45
 35/49 anonim ***** válasza:
81%

Először is, leszögezném, hogy sportos nő vagyok. Jól ismerem a konditermet, és az itthoni edzést is, jó barátságban állok a fehérjeporokkal, vitargoval, BCAA-val, l-karnitinnal, a tápanyagok számolgatásával, a tiszta étkezéssel...stb., szóval nincsenek tévképzeteim a "gyúrósokról". Mindezek ellenére nem tetszik egyik linkelt test sem. A vékony srácok az eseteim (a tipikus ektomorfok), vagy esetleg a kicsit izmosak.

Lehet, hogy nagyon sok lány tetszését elnyeri egy kigyúrt pasi, de az enyémet nagyon nem. :)

2016. júl. 15. 23:17
 36/49 A kérdező kommentje:
Na azért Jeff Seid nem a Vitargotól és a fehérjétől néz ki így..
2016. júl. 15. 23:57
 37/49 A kérdező kommentje:
Persze,én elhiszem hogy minden nőnek más az ízlése..ezért is írtam ki ide ezt a kérdést, és nem a tini kategóriába.. felnőttek, (elsősorban huszon évesek) véleményére voltam kíváncsi :)
2016. júl. 16. 00:00
 38/49 anonim ***** válasza:
5%

Na azért nem hiszem el, hogy kb 30 válaszból 3-nak tetszik... többinek nem

Nem értem, anonim oldalon minek kell hazudozni? Valóságban nem 10% az arány, inkább 70-80 szerintem. A 2-es tényleg kicsit túlzás, azt elhiszem hogy sokaknak nem tetszik, de egy 1-eshez hasonló sportos, szálkás testtől a valóságban a nők nagy része oda lenne meg vissza.. A GYK nem alkalmas közvélemény kutatáshoz. Fogni kéne egy ilyen izmos csávót és a strandon körbekérdezni egy halom nőt. Biztos vagyok benne, hogy nem 3-nak tetszene 30-ból..

2016. júl. 16. 00:08
 39/49 Laylah ***** válasza:
85%

32, 38: Nekem sose esett nehezemre felvállani az ízlésemet. :) soha életemben nem szerettem a kockahasat, nem tudom megmondani, miért, csak ez van. Azt szeretem, ha olyasmi, mint amit linkeltem, kicsit mackós-átlagos közti, de erős az illető, hangsúlyos vállakkal, keskenyebb csípővel. Nekem ez a férfias, nem a kockahas+ecsetfej kombó, ez van. :D

26N

2016. júl. 16. 00:23
 40/49 anonim ***** válasza:
80%
Nincs okom hazudni, nekem sem jon be az izmos has. Jo, elismerem perverz lehetek, ha 24 evesen a kisfius felsotest jon be a pasin, de mit csinaljak? Ilyen az izlesem, ez indit be. Kovezzetek meg erte...
2016. júl. 16. 00:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!