Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem irritál ez a lájk mizéria? L
Én is használom ezt a bizonyos közösségi oldalt, de szinte csak csetelés/beszélgetés miatt, hisz ingyen van. Másra nem, nem lájkolgatok stb.
A srác, aki randizni szeretne velem elég sokat dolgozik. A minap kíváncsiságból rámentem pár lányismerősére. Volt olyan, akinek minden képet tetszikelte, de több is akadt, akinek legalább jópárat. Számomra ez olyan gyerekes, irritáló.
Nyilvános tetszéskinyivánítás, nem? Pedig barátnőnek szeretne, többször úgy is kezel...
Valahogy kétségeim vannak. Tudom, csak gombnyomogatások, de számomra komolytalanságot sugároz ez a tevékenység. Én ilyesmivel nem foglalkozom, így nem értem ennek a lényegét, jelentőségét. Az utcán se bámulom meg a pasikat.
Az előző "csajával" csak összejártak... Nem tetszik ez nekem. Elég komoly vagyok tudom, korán felnőttem, nem szeretem az ilyen hülyeségeket.
Nagyon egyet értek veled....
A sok hülye lájkolgatja a másikat és úgy oda meg vissza vannak azért hogy 100-500 lájkja van hogy húúú de szép meg izé.... Ja utána meg ott a 130 kg-os super fat modell 4,600 lájkal akkor meg el is szégyellhetnék magukat hogy akkor ő mennyivel szebb nem?
Innen látszik hogy a mai világban nem az az érték amit megcsinálsz, hanem az ami a legnagyobb hülyeség és értelmetlen mégis ez kell a népnek... Ebből lett zuckerberg milliárdos... a lájkból.
Sajnos rossz véleményem van a facebookról már elég régóta.
Tegnap például feltett egy nő ismerősöm képet magáról, meg az új autójáról. Ezzel még annyira nem is lenne baj, de elég kövér a csaj,meg az arca sem szép. Ott árválkodik tegnap óta neki 2 db like ezen a képen. Annyira sajnáltam szegényt, ha valami jó csaj lett volna már vagy 50 like minimum ott lenne neki a képen.
El tudom képzelni akik ilyen 100 feletti likeokat kapnak milyen elégedetten nézegetik, pedig a szépségükért igazából SEMMIT nem tettek le az asztalra, csak így születtek és kész. Áhh...
Igen, ez benne a baj. Nem teljesítményre kapod, hanem cicivillantásra. Viszont így a kor előrehaladtával csökkenni fognak a lájkok, az lesz nagy pofon.
De ha a pasik nem lájkolgatnák, ez is kiveszne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!