Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem irritál ez a lájk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem irritál ez a lájk mizéria? L

Figyelt kérdés

Én is használom ezt a bizonyos közösségi oldalt, de szinte csak csetelés/beszélgetés miatt, hisz ingyen van. Másra nem, nem lájkolgatok stb.

A srác, aki randizni szeretne velem elég sokat dolgozik. A minap kíváncsiságból rámentem pár lányismerősére. Volt olyan, akinek minden képet tetszikelte, de több is akadt, akinek legalább jópárat. Számomra ez olyan gyerekes, irritáló.

Nyilvános tetszéskinyivánítás, nem? Pedig barátnőnek szeretne, többször úgy is kezel...

Valahogy kétségeim vannak. Tudom, csak gombnyomogatások, de számomra komolytalanságot sugároz ez a tevékenység. Én ilyesmivel nem foglalkozom, így nem értem ennek a lényegét, jelentőségét. Az utcán se bámulom meg a pasikat.

Az előző "csajával" csak összejártak... Nem tetszik ez nekem. Elég komoly vagyok tudom, korán felnőttem, nem szeretem az ilyen hülyeségeket.

2016. júl. 13. 14:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

mást is biztos irritál...

én momentán PONT LEXAROM...

van aki meg szereti...

23F

2016. júl. 13. 14:12
 2/15 anonim ***** válasza:
69%
Végre egy értelmes nő, klónoztasd magad, ha kérhetem! :)
2016. júl. 13. 14:17
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem vagy ezzel egyedül, én sem szeretem és semmi értelmét nem látom, mint ahogy az óránkénti fényképes élménybeszámolóknak sem. Viszont úgy gondolom, hogy mivel a srác párt keres, persze, hogy imponálni akar az ismerős lányoknak, így követi a "trendet" és lájkolgat. Ha veled komolyan gondolja, le fog állni vele szerintem.
2016. júl. 13. 14:19
 4/15 Noblesse Oblige ***** válasza:
34%

"Én ilyesmivel nem foglalkozom, így nem értem ennek a lényegét, jelentőségét" -><- "Számomra ez olyan gyerekes, irritáló." ergo: foglalkozol vele. Nagyon is.

"Az utcán se bámulom meg a pasikat. " ezt mivel összefüggésben írod?

"Elég komoly vagyok tudom," mondja ezt az aki olyan likeokon akad fenn, ami elvileg nem "érdekli".

Én is telibe tojom a fb-ot, olyan szinten nem érdekel, hogy még a saját párom sincs bejelölve nálam. De azt nem értem, ha téged nem érdekel valami akkor miért agonizálsz azon ha más meg csinálja?

Ha nem pucér, pucsítós, vagy lájkvadász képeket likeolgat, akkor én biztos nem verném a csalánt... ha meg igen, akkor meg nem lenne kérdés, hogy én az ennél több intelligenciát feltételező egyénekre hajtok, úgyhogy angolosan tovább is állnék.

Nem kell ennyit drámázni ilyen primitíven egyszerű dolgokon, az élet úgyis fog ennél bonyolultabb csavarokat eléd vetni, tartalékold arra az erőforrásaidat.

2016. júl. 13. 14:26
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Engem nőként is irritál.

Ez a kényszeres likeolgatási parádé.

2016. júl. 13. 14:28
 6/15 anonim ***** válasza:
59%

Én rühellem az fb-t, jó lenne ha valamilyen jó kis pro hackercsoport kioffolná egy időre.

Csillapodnának a lájk és posztmániák.

Az egésznek semmi értelme! Ki kell posztolni hogy ki mikor hogyan ment wc-re, mit evett, mit ivott, hol volt és miért, kivel van, mit vett, mit csinál a szomszéd stb.

Jó lenne ha felébrednének az emberek, hogy fb nélkül is van élet!

Aki ezért él, az kenje a hajára!

Tudom, káros a gondolkodás, de legalább kevesebb a konkurencia! :)24L

2016. júl. 13. 14:29
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

Na most akkor foglalkozol vele vagy nem foglalkozol vele?

# 6: Hidd el, nem káros a gondolkodás, klisépuffogtatás helyett igazán kipróbálhatnád.

2016. júl. 13. 14:44
 8/15 anonim ***** válasza:
Dislike :D
2016. júl. 13. 14:44
 9/15 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretném, ha lenne más gomb is. Hate, mondjuk.
2016. júl. 13. 15:00
 10/15 anonim ***** válasza:
Ne aggódj én nem csak kipróbálom, hanem alkalmazom is, ellentétben a sok fb nyomogató hülye gyerekkel, akik már úgy járkálnak az utcán mint a walking dead-es zombik!
2016. júl. 13. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!