Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még olyan fiúk, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan fiúk, akik nem lettek az elutasításoktól rosszindulatúak és nőgyűlölők?

Figyelt kérdés
2016. júl. 12. 06:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

A barátom :) Elég sokan bántották és cikizték egy betegsége miatt, és már olyan 4-5 éve volt egyedül (előtte a "barátnői" inkább csak azért voltak vele, hogy szórakozzanak, vagy nem is értem, az egyik kerek perec közölte, hogy le akar feküdni mással is, mikor a barátom erre mondta, hogy talán nem kéne, akkor felháborodott és szakított, a másik meg szintén a betegsége miatt kezdte bántani egy idő után, szóval nagy élmény lehetett mindkettő)....

Mégis nagyon nagyon kedves és aranyos maradt. A bizalma kissé gyengült az emberekkel szemben úgy általában, és idegenek között annyira nem érzi jól magát, de ennyi, ezen kívül semmivel se lett rosszabb ember, SOHA nem bántott senkit, és nagyon rosszul viseli a rosszindulatú embereket, mikor elmesélek neki pár itteni sztorit, hogy miket írnak a nőgyűlölő hisztis "pasik", akkor le van döbbenve, és rendesen elszomorodik néha, hogy hogy lehetnek ilyen gusztustalan emberek a világon...

Szóval persze, léteznek ilyen pasik, csak ezen az oldalon a hiszti a menő, szóval itt nem sokat fogsz találni :D

2016. júl. 12. 11:03
 22/28 anonim ***** válasza:
Én nem lettem az, inkább a hasznomra fordítottam, hogy miben kellene megváltoznom, de ha nem jövök be egy lánynak hát ez van, nem tudok ellene mit csinálni nem az ő hibája max az enyém, szóval nem értem egyesek miért lesznek nőgyűlölők az elutasítástól
2016. júl. 12. 11:22
 23/28 anonim ***** válasza:

Az elutasításoktól nem lettem sem rosszindulatú, sem nőgyűlölő.

Egyszerűen csak már nem próbálkozom többet, mert minek...

2016. júl. 12. 12:14
 24/28 anonim ***** válasza:

Jelen.

Megtanultam magamra koncentrálni, javítni a hibáimon és megtalálni az értékeimet.

2016. júl. 12. 12:19
 25/28 anonim ***** válasza:
Igen. Nem is olyan régen kaptam egy elutasítást egy csodálatosnak ígérkező nőtől, sírtam rajta 1-2 órát, majd felpofoztam magam és megy tovább az élet. :/
2016. júl. 12. 12:35
 26/28 A kérdező kommentje:

17-es, te vagy a rosszindulatú, a "menj a víz alá száradni"-val.

A kérdésemben semmi rosszindulat nincs, csak te látod bele és még csak összefüggésben sincs a magánéletemmel.

Van párom, nem keresek senkit, ez a kérdés csupán az itteni fiúkhoz szólt, mert minden 2. kérdés az, hogy a nők így a nők úgy, milyen szemetek stb.

Érted már?

Köszönöm annak, aki normálisan válaszolt, és nem vettem támadásnak a kérdésem!

2016. júl. 12. 15:54
 27/28 A kérdező kommentje:
*vette
2016. júl. 12. 15:56
 28/28 anonim ***** válasza:
Aki nem keseredett meg az elutasításoktól az éli az életét és nem a gyakorira jön keseregni, úgyhogy itt olyat keveset fogsz találni.
2016. júl. 13. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!