Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan fiúk, akik nem lettek az elutasításoktól rosszindulatúak és nőgyűlölők?
Figyelt kérdés
2016. júl. 12. 06:47
11/28 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a gyk-s felhasználóbázisa elég nagy keresztmetszet lenne. (Összes felhasználó-minden egyéb kivéve párkapcsolatok fül-nők-csalódott férfiak) a végén arra lehet tippelni, hogy van hozzávetőleg 30-80 "normális" férfi. Ha ezt kevesled, ismerkedj "analóg" módon, nyugi odakinn még több van. Hatványozottan több :)
12/28 anonim válasza:
Vannak. Férfiaknak hívják őket. Számuk pár százalékra tehető (~3%), ahogy az egyik előző hozzászóló is írta.
A többi pedig fiú, donor, örökítőanyag-hordozó, barom, hímnemű egyed, illetve ehhez hasonló megnevezés alatt fut.
13/28 anonim válasza:
Miért lennék. Előbb-utóbb össze akadok olyannal, akinek bejövök és ő is nekem. Nekem is kevés nő jön be, tehát egyértelmű, hogy én is kevés nőnek jövök be.
14/28 anonim válasza:
Nem mindig azok vannak többségben, akiknek a legnagyobb a hangjuk. ;)
15/28 anonim válasza:
Jellemzôen nem az elutasítások szokták kiakasztani az embereket, hanem azok formája, hogy pl. olyan szinten sincs gyakran emberszámba véve az ember, hogy egy 'bocs, de nem'-re érdemesnek találják.
Amúgy nem, nem lettem tôle se rosszindulatú, se nôgyülôlô, csak frusztrált és megfáradt - illetve ennek megfelelôen lényegesen cinikusabb.
16/28 anonim válasza:
Az én barátomat anno rengeteg elutasítás érte, mégsem lett rosszindulatú sem nőgyűlölő, sőt ő az egyik legkedvesebb, legjószívűbb ember, akivel valaha találkoztam. :)
17/28 anonim válasza:
Kérdező,már a kérdésed is rosszindulatból írtad ki és még Te vagy felháborodva?HP. Vagy!!!!Menj a viz alá száradni!
18/28 anonim válasza:
nem vagyok sem nőgyűlölő, se rosszindulatú. Csak nem akarok a nőktől semmit. Ettől függetlenül ismerősi alapon normálisan elbeszélgetek bármelyikükkel.
19/28 anonim válasza:
Van itt egy pár emberből álló réteg (kb. 7-8) aki pocskondiázza a nőket és miattuk már csomó helyen láttam a "gyakorin csak nőgyűlölő looserek vannak" kedveskedést a nők részéről. Holott erről szó sincs, szeretjük a nőket csak ugye miután kiírnak egy kérdést azonnal ott van magasvékony, Gegi stb.
20/28 anonim válasza:
Ez az, piszkáljuk csak a darázsfészket ilyen kérdésekkel, piszkáljuk! :) Rákezdjek a nőgyűlölő monológomra, azt szeretnéd? :) Sajnos most nem megy, túl meleg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!