Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem ír rám, eddig mindig én kezdeményeztem a beszélgetést, de a közös barátunknak azt mondta, hogy szimpatikus vagyok neki és többet is el tudna képzelni. Ez a kettő nem üti egymást?
Van egy férfi, kb. két hete ismerkedtünk meg egy közös barátunk szülinapján. Már a szülinapon sokat beszélgettünk, ő másnap ismerősnek is jelölt az egyik közösségi oldalon. Ő nem sokkal ezután azt nyilatkozta a közös barátunknak, hogy "ki szeretne fogni". Én ezen felbuzdulva többször is írtam neki, ő viszont nekem egyszer sem. Ha tényleg többet szeretne, akkor mégis mért nem kezdeményez beszélgetést? Ez nem furcsa? Vagy mi ez, valami teszt? Tényleg nem értem.
Amúgy egy okos, kedves, komoly férfiről van szó.
Nem, nem üti egymást. Azért nem kezdeményez beszélgetést, mert te megteszed. Ő emiatt úgy gondolja, hogy neki így már felesleges, ez a legjobb pozíció, amiben lehet.
Bizonyított tény, hogy a nőkben magasabb vonzalmi szint alakul ki azokkal a férfiakkal kapcsolatban, akiknél nem egyértelmű hogy hogyan érez/bejössz neki/mit akar, stb.
Végül is feltetted a kérdést. Ha nem érdekelne, nem tetted volna fel. Randira legalább elhívott már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!