Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevallotta, hogy többet érez, én akkor nem úgy reagáltam, ahogy most tenném, de csak a korkülönbség (20 évvel idősebb) miatt, de ezt ő is tudta, meg akkor még nem igazán tudtam kifejezni az érzéseimet. Szerintetek van még remény?
Elköltözott. Nagyon hiányzik. Egyébként a volt tanárom, és azután mondta el, miután már nem voltam a tanítványa. Ha valahogy elmondanám neki,hogy hiányzik és nem tudom elfelejteni vajon kinevetne? Nem tudom, hogy mi ez ami velem van,de egyszerűen nem vagyok képes kitörölni őt a fejemből.
Tapasztalatokra is nagyon kíváncsi lennék? Olyan emberek véleményére, akik voltak már ilyen vagy hasonló helyzetben, vagy ilyen párkapcsolatban élnek.
Köszönöm!:)
Gondolom voltál már ilyen élethelyzetben, vagy az ismeretségi körödből ismersz ilyet, azért tudod ezt ennyire biztosan.
Azért köszönöm a választ!
Szia! Szerintem az igenis jót tenne, ha levelet küldenél neki vagy felhívnád, hogy találkozzatok, mondd el élőben az érzéseidet, megijedni és meggondolni magad és átértékelni dolgokat jogod van, és ezt ő is biztos megértené. Próbáld meg, mert nem veszíthetsz semmit! Én most egy 27 évvel idősebb férfival vagyok együtt, a napokban szakítottunk, mert azt mondta, hogy nem akar érzelmeket, mert fél, hogy elveszít, aztán pár nap múlva, tegnap ő mondta ki, hogy szeret engem és átgondolta a dolgokat. Szóval nalunk fordítva volt, és mivel szeretem én is, ezért nem volt nehéz rendbehozni, ha ő is szeret téged, akkor valószínűleg ő is örülne neki.
19/L
#3 írhatok privát üzenetet?:)
#4 valamilyen szinten igazad van, vannak kivételek!
Természetesen vannak, és remélem, hogy ti is kivételesek lesztek :).
De azért légy óvatos!
Írj nyugodtan privit, szívesen beszélek erről többet is veled :)
19/L
#7 hát reméljük.:)
#8 írtam!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!