Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 asok vagyunk és a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 asok vagyunk és a barátom azzal állt elő, hogy nem kíván eléggé, mert széles a csípőm?

Figyelt kérdés
sziasztok, azt hittem, ez csak tinikkel fordulhat elő, felnőttekkel nem. Heti 3x sportolok minimum másfél órát keményen, ennek ellenére széles a csípőm, de nem vészesen. Lemértem, 100 cm a csípőm, 164 cm vagyok, 57-58 kg. Szép nő vagyok, sokan mondják, fiatalabbnak is hisznek mindig a koromnál. Igaz, nem vagyok tökéletes, de nem hittem, hogy erre felnőtt párkapcsolatban szükség lenne. A barátom sem az, pocakos, igaz, a teste többi része nem kövér, de pocakja az van. De engem ez nem zavar, viszont most előállt azzal, hogy neki néha erőltetnie kell a szexet, mert a fenekem mérete miatt nem kíván mindig, vagy csak néha kíván, nem értem pontosan. Úgy tűnik, ezt ő is szégyelli, és azt mondta, dolgozni akar ezen, de nem biztos, hogy túl tud lenni rajta. Nekem úgy tűnik, hogy még mindig szeret, mert többször is elsírta magát, hiszen ez most komoly törést okozott közöttünk. De ez nekem akkor is hihetetlen, hiszen nem vagyok egy bálna, tényleg sokat sportolok, odafigyelek az étkezésemre, csak nem vagyok éppen egy modell. 2 éve vagyunk együtt, azt mondja, kb. egy éve küzd ezzel (korábban eü. probléma miatt csak 50 kg voltam, mikor megismerkedtünk, de úgy nem voltam egészséges, és nem is láttam magam szépnek.) Mi ez egyáltalán, és túl lehet-e egy ilyen problémán jutni, egyáltalán érdemes-e? Engem nagyon sért és bánt a dolog, hiszen nem vagyok elhízva, nem vagyok gusztustalan.
2016. júl. 11. 07:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Itt valami más gond van ,mert írtad hogy régen is ekkora volta csípőd,3-5 centit nőtt tegyük fel és már nem áll fel neki...vicc.

Nem szoktam ezt javasolni, de ez a pasi kuka, leépíti az önbecsülésedet, lehet most életed végéig frusztrált leszel a csípőd miatt.

2016. júl. 11. 14:58
 22/28 anonim ***** válasza:
50%
Ennyi nehézfelfogásút... most komolyan ilyen nehéz megérteni, hogy a férfiaknak nem parancsszóra áll fel? Ha te nem is látod a változást fenéktájon, a párod biztosan, különben nem mondaná. Tökmindegy, hogy te vagy mi milyennek látjuk, hogy nekünk bejön e, nem mi fekszünk le veled. Ő tudja milyen altestre gerjed, a tiéd nem olyan, mint volt, ha nem akarsz vele együtt dolgozni a fenekeden, mert neked így tetszik, akkor szakítsatok. Nem lehet érte okolni,nem tehet róla. Te viszont tudnál változtatni. Ha nem akarsz szakíts. A következő 30 évben rossz szexre vállalkozni azért durva. Amúgy én támogatok egy fürdőruhás arcnélküli képfelrakást, ha az érdekel téged, hogy szerintünk jó e az alakod, mert az látható, hogy a kapcsolat megmentésére tett javaslat nem érdekel.
2016. júl. 11. 15:30
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
22:Csak akkor a pasas is fogyjon le hastájékról vagy badizzon és akkor ugasson.
2016. júl. 11. 15:43
 24/28 anonim ***** válasza:
Ennyi nehézfelfogásút... most komolyan ilyen nehéz megérteni, hogy a férfiaknak nem parancsszóra áll fel? Ha te nem is látod a változást fenéktájon, a párod biztosan, különben nem mondaná. Tökmindegy, hogy te vagy mi milyennek látjuk, hogy nekünk bejön e, nem mi fekszünk le veled. Ő tudja milyen altestre gerjed, a tiéd nem olyan, mint volt, ha nem akarsz vele együtt dolgozni a fenekeden, mert neked így tetszik, akkor szakítsatok. Nem lehet érte okolni,nem tehet róla. Te viszont tudnál változtatni. Ha nem akarsz szakíts. A következő 30 évben rossz szexre vállalkozni azért durva. Amúgy én támogatok egy fürdőruhás arcnélküli képfelrakást, ha az érdekel téged, hogy szerintünk jó e az alakod, mert az látható, hogy a kapcsolat megmentésére tett javaslat nem érdekel.
2016. júl. 11. 15:54
 25/28 anonim ***** válasza:
50%

Hopp. Céletlen kétszer küldte el. Ha a nő ugyanígy kívánja akkor gondolom neki 10 kg le vagy fel mindegy. Épp azért van a gond, mert a férfiben így nem ébreszt vonzalmat. Tökmindegy hogy néz ki a pasi, ha pici fenékre és csípőre áll fel neki, akkor ez van. Én is nőként csak olyannal fekszek le akit kívánok. Nálam ez kitolt határokkal érvényes, nála szűkkel. Most szerencsétlen lábfetisisztákra sem lehet lábatlan nőt sózni, hiszen nincs meg benne az, ami tetszik neki, így nem tartja vonzónak.

Ha a kérdező nőként pocakkal is kívánja a pasit, akkor felesleges fogynia a férfinek.

2016. júl. 11. 16:00
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

"En magamon latom, hogy 11 centivel vagyok magasabb a kerdezonel, de 58 kgnal (sajnos voltam mar annyi) mar "hajas" vagyok, igy 164 centinel ez halmozottabban kiutkozhet, ami tenyleg nem szep."

Abból, amit magadon látsz, nem kéne általános érvényű következtetést levonnod sok millió másik nőre csontozattól, testalkattól, váll- és csípő méretektől, izomtömegtől stb. függetlenül.

A példa kedvéért, én 13 centivel vagyok magasabb a kérdezőnél, sokáig sportoltam, de nincsenek rajtam extra izomtömegek, 58 kilósan kifejezetten vékony voltam, amire lépten-nyomon kaptam a megjegyzéseket (jobban állna neked, ha híznál, stb., meg én is egyértelműen túl soványnak láttam magamat a tükörben is, fotókon meg még inkább.)

Nagyon nehezen tudtam hízni, és az eddigi rekord súlyommal, 68 kilóval sem voltam "hájas", de még csak teltkarcsú kategória sem, most meg, 64 kilósan van olyan férfi ismerősöm, aki "kis manöken lánynak" hív.

Ha a BMI indexet nézed, ott sem véletlenül olyan széles a normál testsúly tartomány, mivel nagyon testalkat függő, hogy valaki hogyan néz ki ugyanazzal a magassággal és testtömeggel.

Ha már emlegette valaki a BMI-t, a kérdező testmagasságához az 50 kg a sovány kategóriába esik, és nem csak a 30 feletti korosztálynál, hanem 19 évesen is.

[link]

Egy másik kalkulátorral a 164 cm testmagasságához:

Az Ön Ideális Testtömege: 58.4kg

2016. júl. 11. 17:03
 27/28 anonim ***** válasza:

[link]

Többet megnéztem a patikásat leszámitva mindegyiknél egészségeset mutat.

2016. júl. 11. 22:32
 28/28 A kérdező kommentje:

Sziasztok, köszi szépen a válaszokat. Le tud velem feküdni, nem ez a gond, tehát nincsen teljesítménybeli probléma, hanem azt mondta, h neki feladat belekezdeni a szexbe (igaz, nem mindig feladat, de ha jól vettem ki, kb. az esetek felében, vagy valamivel több mint az esetek felében), ami engem nagyon rosszul érintett persze.

Nekem kb. kb. 5 max. 6 cm-rel volt karcsúbb a csípőm, mikor olyan sovány voltam, tehát nem annyira nagyon volt sokkal kisebb szerintem, mint most. Akkor tényleg mindig kaptam én is a megjegyzéseket ismerősöktől, hogy xarul nézek ki, és híznom kellene. Ruha nélkül nagyon kiálltak a bordáim, rosszul néztem ki, a nyakamon is elkezdtek kilátszódni az inak, beesett volt az arcom, most szép sima a bőröm, sokkal fiatalabbnak nézek ki. Jelenleg felül 36-os (S), alul 38-as (M) méretet hordok, nem hiszem, h ez annyira elfogadhatatlan testalkat. Én eddig is sokat sportoltam, egészségesen táplálkoztam. Koplalni, éhezni nem fogok, mert az ártalmas, és nem is gondolom, hogy egy kapcsolat megmentéséért nekem éheznem kellene vagy a tökéletes testalkatot hajkurásznom, főleg ennyi idősen.

Mi lesz, ha terhes leszek, akkor majd egyenesen undorodni kell tőlem?

Mindig benne van a pakliban, hogy a másik ember valamennyit változni fog, az idő haladtával öregszünk, csúnyulunk. Mégis, ennek ellenére lehet szeretni egymás testét, én úgy gondolom. Hát ezért lepődtem meg ennyire, és próbálnám megérteni a dolgot a ti segítségetekkel is, amiért még egyszer köszi.

2016. júl. 12. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!