Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 asok vagyunk és a barátom azzal állt elő, hogy nem kíván eléggé, mert széles a csípőm?
vékony lánynak is lehet széles csípője ezáltal nagyobb feneke...van akinek ez vonzó, van akinek ez semleges, van akinek ez taszító...
olyan pózokban is zavarja, ahol nem látja annyira a feneked?
23F
Én szájba rúgtam volna ha nekem előáll nyavalyogni hogy széles a csípőm. :D Neki meg nagy a bele, szerintem akkor egálban vagytok...
Ott hagynám és keresnék valakit, aki engem szeret és nem a testemet.
Azert a kerdezo felszedett 7-8 kilót, ami majd' 15%.
Balszerencse, megismert valahogy, megvaltoztal es neked igy jobb.
Te irtad,ez a normal sulyod,testalkatod (teszel is erte),NE tedd tonkre az enkeped ami normalis.Ha cserebe lefogyasztod ot hasrol csak h visszavagj (vki irta),a csiposzelesseged akkor is adott marad.Nekem 104cm,a gimiben sokat bantottak miatta (a tobbi lanynak 80-90volt),viszont ehhez van egy uakkora mellbosegem es homokora alakom,az elet boven karpotolt az ottani serelmekert,mert van aki szereti.
Egy csipoboseg hol van attol h mit szolna ha beteg lennel (sose legy),es megcsunyulna a tested atmenetileg,mehetnel a kukaba?
Jol gondold at mennyit er neked ez a pasi,mert a hiba az o keszulekeben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!