Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak-e itt olyan férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak-e itt olyan férfiak, akik fejlesztik a személyiségüket/gondolkodásmódjukat, hogy sikeresebbek legyenek a nőknél?

Figyelt kérdés
Vagy olyanok, akik rájöttek saját hibáikra, és elindultak egy olyan úton, hogy megismerjék a női viselkedést/tudják hogyan viszonyuljanak a nőkhöz.

2016. júl. 10. 23:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Néha szemüveget is hordok és az sem olyan vészes.

Sztem a lényeg hogy ne látszódjon rajtad hogy zavar.

2016. júl. 10. 23:51
 12/19 anonim ***** válasza:
30%

Más a "néha felveszem" életérzés és a "mindig kell" szükség. Egy jó csávó, ha felveszi néha, még "tök menő" is, de akinek mindig kell az nem. Ha leveszi még be i ugatnak neki, lásd az egyik legundorítóbb ilyen irányú jelenetet amit éltemben láttam a "pókember" c. filmben, mikor Peter szeme megjavul és rögön odamegy hozzá a csaj, hogy de szép szeme van meg "eddig nem is látta". Hát anyátokat! Sértő és undorító jelenet.

2016. júl. 10. 23:53
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Az csak egy film kiélezett jelenete.

De értem én, hogy szemüveggel nehezebb de csak szemüveg miatt nem lehetetlen.

Talán egy hátráltató tényező de önmagában nem totális gát.

2016. júl. 11. 00:02
 14/19 anonim ***** válasza:

Ha szerencséd van nem ilyenekkel indítanak:

"Te biztos programozó vagy" (anyád)

"Mi újság a wow szerón?" (anyád, nem szoktam ilyenekkel játszani)

És rögtön azt hiszik tuti valami nagy gépguru vagyok vagy ilyesmi, pedig nem.

2016. júl. 11. 00:05
 15/19 anonim ***** válasza:
14-es, akkor most megcafollak. A parom szemuveges, programozo es en odaig vagyok erte. Egyreszt mert jol all neki a szemuveg, masreszt mert az infos pasik vonzanak. ;)
2016. júl. 11. 00:49
 16/19 anonim ***** válasza:
48%
Viszont én nem vagyok infós... Ne gondolják már ezt...
2016. júl. 11. 01:00
 17/19 anonim ***** válasza:
Mert az miert lenne akkora tragedia? Mi baj van az infosokkal?
2016. júl. 11. 01:04
 18/19 anonim ***** válasza:

Na és kérdező, te is pasi vagy?

Vagy nő vagy esetleg? Ha nő agy teszel valamit annak érdekében,hogy sikeresebb legyél a pasiknál vagy csak vársz, hogy szembejöjjön egy megfelelő?

2016. júl. 11. 08:55
 19/19 A kérdező kommentje:

Férfi vagyok én is :D

Meg még annyit tennék hozzá, ahogy többen is írták, hogy én is természetesen magam miatt csinálom, nem megfelelni akarok a nőknek, az már régen rossz :D

2016. júl. 11. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!