Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak-e itt olyan férfiak, akik fejlesztik a személyiségüket/gondolkodásmódjukat, hogy sikeresebbek legyenek a nőknél?
Néha szemüveget is hordok és az sem olyan vészes.
Sztem a lényeg hogy ne látszódjon rajtad hogy zavar.
Más a "néha felveszem" életérzés és a "mindig kell" szükség. Egy jó csávó, ha felveszi néha, még "tök menő" is, de akinek mindig kell az nem. Ha leveszi még be i ugatnak neki, lásd az egyik legundorítóbb ilyen irányú jelenetet amit éltemben láttam a "pókember" c. filmben, mikor Peter szeme megjavul és rögön odamegy hozzá a csaj, hogy de szép szeme van meg "eddig nem is látta". Hát anyátokat! Sértő és undorító jelenet.
Az csak egy film kiélezett jelenete.
De értem én, hogy szemüveggel nehezebb de csak szemüveg miatt nem lehetetlen.
Talán egy hátráltató tényező de önmagában nem totális gát.
Ha szerencséd van nem ilyenekkel indítanak:
"Te biztos programozó vagy" (anyád)
"Mi újság a wow szerón?" (anyád, nem szoktam ilyenekkel játszani)
És rögtön azt hiszik tuti valami nagy gépguru vagyok vagy ilyesmi, pedig nem.
Na és kérdező, te is pasi vagy?
Vagy nő vagy esetleg? Ha nő agy teszel valamit annak érdekében,hogy sikeresebb legyél a pasiknál vagy csak vársz, hogy szembejöjjön egy megfelelő?
Férfi vagyok én is :D
Meg még annyit tennék hozzá, ahogy többen is írták, hogy én is természetesen magam miatt csinálom, nem megfelelni akarok a nőknek, az már régen rossz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!