Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok sokszor miért veszik el a fiúk eszét, a logikus gondolkodásmódjukat? (egy példa lent)
Egy bizonyos típusú gombelemből kellett 4 db. Bemegyek egy üzletbe (az eladó kb. velem egykorú fiú), ott csak egyfajta 300 Ft-os változat volt, inkább nem vettem meg, mert az adott feladatra elég lett volna egy ~50-100 Ft-os változat is, gondoltam "hülye lennék venni 4*300 Ft-ért 4-et, mikor a LED-es kislámpa 250 Ft volt".
Továbbmegyek kb. 500 métert, ott az eladó egy 20 év körüli nagyon csinos arcú lány (nem címlapi értelemben, hanem egyszerűen csak nekem nagyon bejött), itt is csak egyfajta változat volt, ráadásul 400 Ft volt darabja. Valahogy nem bírtam volna neki azt mondani, hogy bocsi, de inkább nem kérem, simán vettem belőle négyet. Lehet, hogy még egy plazmatévét is rám tudott volna sózni, bár ötletem sincs, hogyan vittem volna haza, mert gyalog voltam. :DD
29/F
Mi teljesen ártatlanok vagyunk, nem tehetünk róla :)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!