Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Volt már veletek ilyenre példa?
Soha nem fordult meg a fejemben és semmi miatt nem ütnék meg nőt. Vagyis, ha az életemre törne akkor igen.
Volt már olyan, hogy szórakozóhelyen a lány (akkor láttam először) kapott egy pofont a barátjától(?). A srácot orrbavertem és mondtam, hogy gyere, engem üssél k*csög, ne egy nőt.
Soha! Nagyon szégyellném magam ha ez megtörtént volna velem. Viszont olyat hallottam már, hogy 1-2 idegbeteg nő pont ezt kihasználva tiszta erőből rugdosta egy férfi tökét meg ököllel ütötte az orrát, az okra már nem emlékszem. Nem tudom ,hogy reagálnék le ilyen helyzetet, talán lefognám a csajt, de ha nem hagyná abba lehet egy ütés beleférne, hogy észhez térjen, de remélem nem kerül sor ilyen helyzetre.
F/20
F/20
meycry
Belőlem viszonylag könnyű ütést kiprovokálni egy férfinak. Sőt, nőtől is kaptam ököllel arcra, mert annyira felidegesítettem. Csak álltam, mosolyogtam, a lány meg csak nézett, nem értette minek örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!