Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már rá példa, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már rá példa, hogy egy meleg férfi "megváltozott"?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 13:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tudod ez a jelenség olyan mint a fehér elefánt, vagy a fehér hollóé. Állítólag létezik, de még soha senki nem látta.
2010. ápr. 1. 14:03
 2/7 anonim válasza:
90%
Ezt csak az illető tudja.Más nem döntheti el helyette hogy mit érez.Nincs tapasztalatom de szerintem lehetséges hogy rájön hogy már nem izgatják a pasik,nem érez irántuk vonzalmat.Persze más rájönni hogy "meleg vagyok" mint arra hogy "már nem vagyok meleg",És szerintem az első gyakoribb.
2010. ápr. 1. 14:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs rá lehetőség.

Esetleg érdekből tudna hazudni, le is fekhetne esetleg egy gazdag nővel, de a házasság után rögtön kibújna a szög a zsákból, az tuti!

Láttam már erre példát...

2010. ápr. 1. 14:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Úgy érted, hogy arra nincs lehetőség, hogy rájöjjön, hogy nem meleg?
2010. ápr. 1. 14:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs,de max úgy ahogy az első leírta.
2010. ápr. 1. 15:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem!

Ez genetika.

2010. ápr. 1. 19:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kommentje:

Úgy érted, hogy arra nincs lehetőség, hogy rájöjjön, hogy nem meleg?

Kizárt. Először is, a melegek többsége valamikor a tinédzserkorban jön rá, hogy meleg. (vannak persze, akik már nagyon kicsin tudják magukról) De az sem rögtön következik be, időbe telik, mire saját maga felismeri és elfogadja a dolgot. Na már most, ha ezt figyelembe veszed, hogy a fenébe lehetne, hogy 10 év múlva felkiált, hogy jé, mégis heteró vagyok?

Ráadásul ez genetika; a génjeit meg nem tudja megváltoztatni akarattal. Bemagyarázhatja magának, de ha saját maga ellensége lesz, azzal sok jót nem ér el...

Tudod, pl. USA-ban vannak ilyen szervezetek, amik azt ígérik, hogy kigyógyítják a "bűnből" a melegeket. És hiába vannak kamusztorijaik, a valóság viszont az, hogy hatalmas százalékban lesznek öngyilkosok a tagjaik... Mert sikerül a már amúgy is lelkileg sérült melegeket meggyőzni arról, hogy milyen undorítóak. A halálba hajszolják őket ezek a mocskok...

Szóval a melegeknek az a jó, ha elfogadják magukak, nem próbálnak megváltozni. Ahogy én sem lehetnék holnaptól leszbikus, ha ez az ötletem támadna.

Bocs a kitérőért.

2010. ápr. 9. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!