Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már rá példa, hogy egy meleg férfi "megváltozott"?
Nincs rá lehetőség.
Esetleg érdekből tudna hazudni, le is fekhetne esetleg egy gazdag nővel, de a házasság után rögtön kibújna a szög a zsákból, az tuti!
Láttam már erre példát...
A kérdező kommentje:
Úgy érted, hogy arra nincs lehetőség, hogy rájöjjön, hogy nem meleg?
Kizárt. Először is, a melegek többsége valamikor a tinédzserkorban jön rá, hogy meleg. (vannak persze, akik már nagyon kicsin tudják magukról) De az sem rögtön következik be, időbe telik, mire saját maga felismeri és elfogadja a dolgot. Na már most, ha ezt figyelembe veszed, hogy a fenébe lehetne, hogy 10 év múlva felkiált, hogy jé, mégis heteró vagyok?
Ráadásul ez genetika; a génjeit meg nem tudja megváltoztatni akarattal. Bemagyarázhatja magának, de ha saját maga ellensége lesz, azzal sok jót nem ér el...
Tudod, pl. USA-ban vannak ilyen szervezetek, amik azt ígérik, hogy kigyógyítják a "bűnből" a melegeket. És hiába vannak kamusztorijaik, a valóság viszont az, hogy hatalmas százalékban lesznek öngyilkosok a tagjaik... Mert sikerül a már amúgy is lelkileg sérült melegeket meggyőzni arról, hogy milyen undorítóak. A halálba hajszolják őket ezek a mocskok...
Szóval a melegeknek az a jó, ha elfogadják magukak, nem próbálnak megváltozni. Ahogy én sem lehetnék holnaptól leszbikus, ha ez az ötletem támadna.
Bocs a kitérőért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!