Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, őszintén, ti elfogadnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, őszintén, ti elfogadnátok egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés

Aki nem szeret nyaralni. Az oka megvan, kicsit bonyolult, nem húznám ezzel az időt, a lényeg, hogy egyszerűen nem szeret nyaralni menni, főleg a Balatonra, az szóba se jöhetne, de ha máshova mennétek se érezné jól magát.

Ti ehhez mit szólnátok, hogy fogadnátok?

2016. júl. 10. 13:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Imádok utazni, csak júniusban 6 országban voltam. Nem fogadnám el. Szeretek világot látni, új embereket, kultúrákat megismerni. Zárkózott ember, aki nem nyitott a Világra havernek sem kellene.
2016. júl. 10. 13:56
 2/12 anonim ***** válasza:

De pihenni, lazítani azért ugye szeretsz?

Vagy, ha már azt sem, úgy elég nehéz lesz párt találni magadnak.

Egyébként úgy hogy várhatod el, hogy értelmes választ írjunk, ha te nem vagy hajlandó leírni, hogy miért nem szeretsz nyaralni, miért rühelled a Balcsit és ha bárhova mennél se éreznéd jól magad?

2016. júl. 10. 13:56
 3/12 anonim ***** válasza:
53%
A nyaralás és a kirándulás nem ugyanaz. Ha kirándulni szeret csak fürdőzni nem, az nem gáz. Én sem szeretem a strandokat.
2016. júl. 10. 14:00
 4/12 Noren1989 ***** válasza:

Nyaralni pl én rá sem érek. Max 2-3 szabadnapom van, mikor tudok menni valahova. Ha viszont abszolút sehova se lehet vele menni, az ciki. A négy fal közt nem mindig érzem magamat jól.

26/F

2016. júl. 10. 14:10
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem valószínű. Nekem sem sikerül mindig elmenni nyaralni, de ez a hozzáállás borzasztó. Főleg, hogy annyira nem tisztel, hogy elmondja.

24/F

2016. júl. 10. 14:20
 6/12 anonim ***** válasza:
32%
Mi az hogy kicsit bonyolult? Talán olyan ostobának tartasz minket, hogy nem vagyunk képes felfogni?
2016. júl. 10. 14:36
 7/12 anonim ***** válasza:

ha csak ennyi baj van veled, akkor sztem nincs probléma veled. :)

de ha privátban megírnád, h miért van ez, azt megköszönném, mert kíváncsi vagyok, h mi miatt alakul ki ilyen dolog. Szal a privát levélben húzhatnád az időt ezzel. :)

2016. júl. 10. 16:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Attól függ. Az ilyen tipikus nyaralásokat én se szeretem. Viszont én szeretek nyáron is menni hegyekbe, hegyet mászni, túrázni, ha tengerpartra is megyek akkor inkább városnézés, túra, szóval aktív pihenés vagyok. Ha ilyet nem szeretne az illető akkor természetesen felejtős. Persze semmi gondom azzal akinek nincs kedve ezekhez, vagy nyugizna inkább, vagy el se akar menni sehova, csak nem igazán éretnénk meg egymást hosszú távon :)
2016. júl. 10. 16:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Amelyik lepontozott az mondja már el hogy mi a baja :D
2016. júl. 10. 16:21
 10/12 anonim ***** válasza:
-Zzzz- lehetetlent kérsz! :D
2016. júl. 10. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!