Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, őszintén, ti elfogadnátok egy ilyen lányt?
Aki nem szeret nyaralni. Az oka megvan, kicsit bonyolult, nem húznám ezzel az időt, a lényeg, hogy egyszerűen nem szeret nyaralni menni, főleg a Balatonra, az szóba se jöhetne, de ha máshova mennétek se érezné jól magát.
Ti ehhez mit szólnátok, hogy fogadnátok?
De pihenni, lazítani azért ugye szeretsz?
Vagy, ha már azt sem, úgy elég nehéz lesz párt találni magadnak.
Egyébként úgy hogy várhatod el, hogy értelmes választ írjunk, ha te nem vagy hajlandó leírni, hogy miért nem szeretsz nyaralni, miért rühelled a Balcsit és ha bárhova mennél se éreznéd jól magad?
Nyaralni pl én rá sem érek. Max 2-3 szabadnapom van, mikor tudok menni valahova. Ha viszont abszolút sehova se lehet vele menni, az ciki. A négy fal közt nem mindig érzem magamat jól.
26/F
Nem valószínű. Nekem sem sikerül mindig elmenni nyaralni, de ez a hozzáállás borzasztó. Főleg, hogy annyira nem tisztel, hogy elmondja.
24/F
ha csak ennyi baj van veled, akkor sztem nincs probléma veled. :)
de ha privátban megírnád, h miért van ez, azt megköszönném, mert kíváncsi vagyok, h mi miatt alakul ki ilyen dolog. Szal a privát levélben húzhatnád az időt ezzel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!