Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, őszintén. Ennek örültök?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, őszintén. Ennek örültök?

Figyelt kérdés

Ha ajándékba egy kézzel készített romantikus, de nem hasznos dolgot kaptok. Örültök neki, vagy csak értékelitek,hogy a barátnőtök dolgozott vele aztán besuvasztjátok valahova és reménykedtek, hogy legközelebb valami hasznosat kaptok?

Illetve ti miket szoktatok a barátnőtöktől ajándékba kapni?

2016. jún. 14. 11:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Értékelném, ergo örülnék neki. Múltkor egy barátnő-jelölttől saját maga által horgolt húsvéti díszt kaptam. Semmi haszna, mégis örültem neki, most is ott lóg a visszapillantón... :)
2016. jún. 14. 11:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Örülök neki, de besúvasztom valahová, mert csak fogja a port, amiből van itthon így is elég bőven. :)
2016. jún. 14. 11:17
 3/7 anonim ***** válasza:
És hogy mi hasznos, és mi nem? Hát elég sok számomra haszontalan dolog létezik. :)
2016. jún. 14. 11:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagyon értékelném, mert attól a nőtől kapom, akibe szerelmes vagyok. Más kérdés, hogy jobban kedvelem a praktikus, hasznos ajándékokat. Ld. öv, pénztárca, fülhallgató, pendrive, akármi ilyen.
2016. jún. 14. 11:53
 5/7 pörölycápa ***** válasza:

Én lány vagyok, és szeretek kézzel készített ajándékokat adni. Az a tapasztalatom, hogy örülnek a az ilyen ajándékoknak, jópofának tartják, esetleg ha sokat jelentek az illetőnek akkor és nincs még sok kacatja, akkor ki is rakhatja az ajándékot valami látható helyre, de inkább jellemző hogy egy idő után csak besuvasztják valahova, mert útban van. Még azt vettem észre, hogy a kapcsolat elején, még az első 1-2 ilyen ajándéknak jobban örül az illető, később már jobban örül valami tényleg hasznos dolognak.

Meg magától a pasitól is függ, van aki jobban örül ilyesminek, van aki kevésbé.

Én inkább rászoktam az ehető kézzel készített ajándékokra, hogy ne kelljen szerencsétlennek évekig tárolni azt amit készítettem. Belegéndolva én sem szeretek sok porfogót felhalmozni mióta saját lakásom van, és mást is szívesen megkímélek a porfogóktól...

2016. jún. 14. 11:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat :)
2016. jún. 14. 12:10
 7/7 Gábor19... ***** válasza:
Én örülnék neki. Szerintem aranyos gesztus ez.
2016. jún. 14. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!