Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti kezdenétek kapcsolatot ilyen pasival?
Haggyjal mar mi 35 ert bereltunk 2 szobas panelt a lakotelepen Kelet-Magyarorszagon. Egyebkent te is csak a dunantuli es pesti arakkal vagy tisztaban, a keleti reszekrol lovesed sincs. Dunantulon johogy dragabb az albi, de a fizetesek is sokkal tobbek. Nezd mar meg:
Egy gyori haromszor tobbet keres mint egy Borsodi. Es nekem ne beszeljel legyszives penzugyekrol mert ezerszer szegenyebb helyen lakok mint te. Itt nehany ember olyan nyomorban el falun amit te onnan nyugatrol el se tudsz kepzelni. Kelet-Magyarorszaghoz kepest Pest meg Dunantul joleti paradicsom. Igen lehet onallosodni, lehet kulon koltozni csak ezert tenni kell, ja es a lakashitel torlesztoje kb annyi mint a havi alberlet dij, sot kedvezmenyeket is lehet ra igenyelni. Szoval aki el akar koltozni az el is tud. Persze lehet mindenre fogni a dolgokat, de a 30-40 eves korukban elo emberek azert laknak meg otthon mert szereti ha kiszolgaljak, foznek ra, ganajoznak utana. Es igen ez gaz, es nekem (de a nok tobbsegenek) ilyen pasi nem kell akinek nem baratno hanem anyapotlek kell.
A keleti nyomorba akkor sem költöznék, ha fegyverrel kényszerítenének. Meg azért megnézném én azt a 2 szobás panelt 35-ért.:D Azért a rezsit megemlíthetnéd mellé, hogy mennyi, mert nem csak a lakbért kell fizetni.
Jól teszi aki inkább otthon lakik pár évet és összespórol pár milliót, hogy tudjon venni egy lakást ami csak az övé ahelyett, hogy olyan lakásért fizesse oda több, mint a felét a fizetésének ami sosem lesz az övé. Az olyan nő pedig aki azért nem jön össze egy férfival, mert az még otthon lakik nem ér egy forintot sem!
"de a 30-40 eves korukban elo emberek azert laknak meg otthon mert szereti ha kiszolgaljak, foznek ra, ganajoznak utana."
Ezt csak te gondolod így és a hasonlóan okos nőtársaid.
Es mibol sporolsz? Nem fizetsz anyadnak lakbert, rezsit, kajapenzt semmit csak eloskodsz a fizetesen es sporolgatsz? Mert ha ezeket fizeted rendesen akkor kb ugyan ott vagy mint albiban, foleg ha nem egyedul veszed ki. Ha meg nem fizetsz anyadnak semmit az meg ultragaz, mert a DOLGOZO 40 eves nagykamasz fiat tartja el anyagilag.
Ja es olyan viccesek vagytok amikor a pesti es dunatuli kogazdagok oktatjak ki szegenysegbol az alfoldieket, hevesieket, borsodiakat... :D
"Adok én is a közös kasszába, de még így is havi több, mint 120 ezer forint marad nálam."
Havi 120 ezer? Most szorakozol? En orulok ha 5 ezret meg tudok sporolni... Ja dehat a kogazdag Pest meg Dunantul az ilyen. Na jo itt be is fejeztem a beszelgetest, aki havi 120 ezret meg tud sporolni az nem az anyagiak miatt nem koltozik el otthonrol, hanem mert anyuka kiszolgalja.
Havi 120 ezer.. az eszem megall es meg te panaszkodsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!