Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt ezen az oldalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt ezen az oldalon egyáltalán olyan hetero férfi, aki egyáltalán nem is próbál/próbált meg itt csajozni?

Figyelt kérdés
Én is férfi vagyok, csak kíváncsi vagyok hogy egyáltalán van e ilyen, vagy mindenki próbálkozgat?

2016. júl. 9. 14:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Sehol sem próbálok/próbáltam.
2016. júl. 9. 16:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Én régen próbálkoztam. Mindig csalódás lett a vége, így többet itt sosem fogok már.
2016. júl. 9. 17:21
 13/18 anonim ***** válasza:
En megadtam itt a lehetoseget nehany pasinak, par nap alatt kiderult hogy megrogzott nogyulolok akik csak szexet meg kepeket akartak (tisztelet a kivetelnek), aztan utana meg nekik allt feljebb es kezdtek sertegetni. Itt semmi ertelme ismerkedni...
2016. júl. 9. 19:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Az én válaszom érdekes a kérdésedre mert én sosem akartam itt csajozni, ismerkedni, de egyszer tettem fel valami kérdést, még úgy 3 éve és privátba kaptam egy levelet egy lánytól hogy segít a problémámon. teljesen más jellegű bajom volt, ne ismerkedés, csajozás dolog valami más téma amire az a lány tudta a választ és segített is, mivel facebookon folytattuk a beszélgetést mert úgy mégis egyszerűbb volt, és amikor túl voltunk a dolgon elkezdtünk beszélgetni, ismerkedni. Már amikor facebookon bejelöltük egymást, már akkor kiderült hogy egy városban lakunk, de amikor jobban elbeszélgettünk akkor derült ki hogy összesen 3 percre lakik tőlem. Eddig sosem keresztezték egymást útjaink pedig csak 3 utca volt köztünk a táv nagyjából 400 méter csak pont a város széle és olyan részen laktunk ahol két városrészt összekötő út van. Én az ipari városrész fele jártam mindig ő meg a lakótelep résznél dolgozott egy üzletbe ezért nem láttuk egymást soha. Aztán összejöttünk és amikor kérdezik hol ismerkedtünk össze mindig azt mondjuk hogy a Gyakorikérdéseken. Én rendszeresen nézem az oldalt hosszú miért, és láttam meg látok kérdéseket ahol itt ismerkednének meg régen én elgondolkoztam rajta hogy megpróbálom kíváncsiságból de sosem tettem meg. Az hogy a barátnőmet itt ismertem meg végül is az csupán a véletlen műve.
2016. júl. 9. 23:51
 15/18 anonim ***** válasza:

Várjunk, az emberek tényleg ismerkednek az oldalon... már úgy értem sikerrel... tényleg?

Bennem valahogy nem merül fel hogy, random idegenekre írjak rá, bár ha, működne.

Mondjuk képpel, leírással társkeresőn nem működik nekem, szóval ez lehetne megoldás.

Lényeg ami lényeg, én itt még nem próbáltam felszedni senkit.

2016. júl. 10. 11:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Jelen.
2016. júl. 10. 11:42
 17/18 anonim ***** válasza:
És most mindenki jelentkezzen nálam, mármint aki ismerkedni szeretne
2016. júl. 10. 12:04
 18/18 anonim válasza:
Én még soha nem próbáltam, de szeretnék
2021. márc. 14. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!