Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 30 ev koruli ferfi azert vesz maganak BMWt, mert csajozni akar, vagy azert, mert egyszeruen szereti a BMWket?
Figyelt kérdés
(aki nem kepes normalisan valaszolni, az inkabb ne is irjon semmit; ez csak egy egyszeru kerdes, ami eszembe jutott)2011. júl. 3. 19:29
2/10 anonim válasza:
lehet az van, hogy szereti a BMW-t lehet azis hogy csajozni akar vele, de lehet azis, hogy csak az az egyetlen auto ami jól néz ki :D
3/10 anonim válasza:
az a csaj, aki azért fog vele járni,mert bmw-je van, az olyan is.. dehát, nektek ez kell.. tessék élvezni..
4/10 anonim válasza:
Vagy mert McLarenre nem futotta.
5/10 anonim válasza:
Sztem ő jobban meg tudná ezt válaszolni, mint mi.
6/10 anonim válasza:
Mivel én nem ismerem személyesen, és az emberek sok félék, minden lehetséges, lehet hogy csak villogni akar vele mindenki előtt, az is lehet hogy csak az autó tetszik neki annyira, a harmadik lehetőség: is-is, de hogy ezek közül melyik a valós, max valami haverjától tudhatnád meg, de még az sem biztos.
8/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen BMW-t vesz.
9/10 anonim válasza:
Jah a BMW az egyetlen szép kocsi nem mondom. :)
Van aki azért veszi mert az tetszik neki. Kinek, hogy....
De azt, hogy valakinek minek 8 db autó azt nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!