Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most komolyan. Lányok/Nők! Miért mondjátok, hogy nem a külső a lényeg?
Én azt mondom, hogy ha megtetszik valaki, akkor oké, lehet ismerkedni, hátha összejön valami, ha egy hullámhosszon vagyunk.. A külső megfog, de ez nem minden. A nagyon szép nők sosem érdekeltek, akik mindenkinek kellenek, mert azok megbízhatatlanok. Én nem hazudok, és megmondom, hogy a külső ennyiben fontos számomra; ha nem tetszik, akkor hiába minden, nem fogok vonzódni hozzá. Ha tetszik, és mondjuk együtt vagyunk, mert belülről is az esetem, akkor onnantól tök mindegy, hogy milyen ruhában, smink nélkül, stbstbstb mutatkozik előttem (pont)
De ti, nők, miért mondjátok, hogy a külső nem számít, csak legyen úriember az illető, legyen kedves, figyelmes, megértő, esetleg érzelmes? NEM mindegyik nő mondja ezt! Nem állítok ilyet (a továbbiakban általánosítani fogok). Valaki megmondja az igazat (amit én is írtam az előbb). Ezzel nincs is probléma, mert ha valaki nem tetszik, akkor nem tetszik és kész. Köztudott, hogy a külső a leglényegesebb számotokra, nem kell hazudni. Ösztönből választotok párt, és a női ösztön nem a kedves, normális fickóra hajt, és ti ennek az ösztönnek utat engedtek... már amelyikőtöknek megvan hozzá a külseje. A férfiak csak annyiban jobbak, hogy ők nem hazudnak erről.
Én csak azt tudom elképzelni, hogy egyik-másik lány (inkább lány, mint nő) még nem jutott el arra a pontra, hogy megelégelje a normális fiút, és újabb után nézzen, akiben nem bízhat meg.
Még egyszer mondom, tényleg nem kell hazudni erről. :) Ezzel nincs baj, csak azzal, ha nem mondtok igazat.
Általánosítás=általában igaz; nem mindig!
Ezt visszaolvastam, hogy tudjam, melyik hozzászólásomra írtad.
Hallod... olvastam jó néhány ilyen sztorit, és konkrétan hányinger volt! -> Van egy csaj kapcsolatban. Szereti a barátját. Jön valaki, aki udvarolgat neki hosszú ideig. Nem bírja a csaj a fickó stílusát, mert nem az alfák jönnek be neki, csak külsőre tetszik (valamennyire, tehát nem álompasi). De mivel sokáig próbálkozott azzal, hogy lefektesse, a lány belement. Az volt a célja a srácnak, hogy lefektesse, ezt meg is mondta neki, és lassacskán össze is jött neki.
Na már most ilyenről olvastam párat, de hallani meg aztán rengeteg hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!