Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Na most komolyan. Lányok/Nők!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most komolyan. Lányok/Nők! Miért mondjátok, hogy nem a külső a lényeg?

Figyelt kérdés

Én azt mondom, hogy ha megtetszik valaki, akkor oké, lehet ismerkedni, hátha összejön valami, ha egy hullámhosszon vagyunk.. A külső megfog, de ez nem minden. A nagyon szép nők sosem érdekeltek, akik mindenkinek kellenek, mert azok megbízhatatlanok. Én nem hazudok, és megmondom, hogy a külső ennyiben fontos számomra; ha nem tetszik, akkor hiába minden, nem fogok vonzódni hozzá. Ha tetszik, és mondjuk együtt vagyunk, mert belülről is az esetem, akkor onnantól tök mindegy, hogy milyen ruhában, smink nélkül, stbstbstb mutatkozik előttem (pont)

De ti, nők, miért mondjátok, hogy a külső nem számít, csak legyen úriember az illető, legyen kedves, figyelmes, megértő, esetleg érzelmes? NEM mindegyik nő mondja ezt! Nem állítok ilyet (a továbbiakban általánosítani fogok). Valaki megmondja az igazat (amit én is írtam az előbb). Ezzel nincs is probléma, mert ha valaki nem tetszik, akkor nem tetszik és kész. Köztudott, hogy a külső a leglényegesebb számotokra, nem kell hazudni. Ösztönből választotok párt, és a női ösztön nem a kedves, normális fickóra hajt, és ti ennek az ösztönnek utat engedtek... már amelyikőtöknek megvan hozzá a külseje. A férfiak csak annyiban jobbak, hogy ők nem hazudnak erről.

Én csak azt tudom elképzelni, hogy egyik-másik lány (inkább lány, mint nő) még nem jutott el arra a pontra, hogy megelégelje a normális fiút, és újabb után nézzen, akiben nem bízhat meg.

Még egyszer mondom, tényleg nem kell hazudni erről. :) Ezzel nincs baj, csak azzal, ha nem mondtok igazat.

Általánosítás=általában igaz; nem mindig!

2016. júl. 7. 21:52
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Én hűséges nő vagyok, igaz ugyan, hogy ez nálam nem elvből van így, vagy mert nem szép dolog megcsalni a másikat, hanem ha valakivel összejövök, akkor azért jövök vele össze, mert más rajta kívül nem érdekel, és ha netán kiderül, hogy hosszú távon mégsem működik a kapcsolatunk, hiába próbálnánk működtetni, akkor lépek tovább. Külső miatt nem, aki mellett lehorgonyozok, annak a külseje belefér a nekem tetsző opciókba. Én inkább a férfiakat ismerem kicsapongóbb és könnyen feladó és továbblépő típusnak.
2016. júl. 8. 16:50
 32/38 A kérdező kommentje:

Ezt visszaolvastam, hogy tudjam, melyik hozzászólásomra írtad.

Hallod... olvastam jó néhány ilyen sztorit, és konkrétan hányinger volt! -> Van egy csaj kapcsolatban. Szereti a barátját. Jön valaki, aki udvarolgat neki hosszú ideig. Nem bírja a csaj a fickó stílusát, mert nem az alfák jönnek be neki, csak külsőre tetszik (valamennyire, tehát nem álompasi). De mivel sokáig próbálkozott azzal, hogy lefektesse, a lány belement. Az volt a célja a srácnak, hogy lefektesse, ezt meg is mondta neki, és lassacskán össze is jött neki.

Na már most ilyenről olvastam párat, de hallani meg aztán rengeteg hallottam.

2016. júl. 8. 16:57
 33/38 A kérdező kommentje:
Azért mert dicsérgetlek, hogy milyen dögös vagy, és megcsinálgatnálak, nem kell egyből elveszteni az eszét senkinek!
2016. júl. 8. 16:59
 34/38 anonim ***** válasza:
Reménytelen eset vagy, kérdező...
2016. júl. 8. 23:37
 35/38 A kérdező kommentje:
Miért is? Megindokolnád?
2016. júl. 8. 23:38
 36/38 anonim ***** válasza:
Ronaldo egy kényes egyáltalán nem férfias férfi, inkább olyan cuki fiú , szerintem azon a pasin szőr se nő.. a fiatal lányoknak tetszik inkább mert bájos arca van , meg a Modell lányoknak.. de ott már a pénztárca meg a hírnév is sokat nyom a latba.. egy Brad Pitt , vagy Johnny Depp ,George Clooney, vagy Mel gibson (fiatalon)Jeffrey Dean Morgan..stb.. ezeknek a férfiaknak a közelébe sincsen.
2016. dec. 12. 05:05
 37/38 anonim ***** válasza:
Mindenki tud tenni az ellen , hogy a külsején javítson .. sport , igényesség stb és az önbizalma is nagyobb lesz értelemszerűen , aki lusta az megérdemli a sorsát .. vagy pedig ne siránkozzon,, érje be olyannal amilyet a sors összehoz neki.. ezek a sportos férfiak megszenvedtek azért a testért.. nem a szél fújta nekik össze.. és nem csak ültek karba tett kézzel.. sok sok szenvedéssel jár és tisztelem az ilyen embereket.. nem mindenki születik tökéletes testtel.. de az elhatározás és az akaraterő csodákra képes.. utána lehet csajozni menni.. és most nem is a külső miatt , hanem az önbizalom miatt.. sok férfi meg se mert szólítani egy igazán jó nőt .. mert már eleve úgy gondolja áá nincs esélyem .. ők is ugyanolyan emberek , szoktak kakilni bármilyen hihetetlen.. és sok köztük a magányos pont azért mert nem igen kezdeményeznek náluk.. ha pedig igen bunkó módon.. mindenki azt gondolja hogy a bomba nők csak a bomba pasikat keresik.. ez ha így lenne kihalna az emberiség qvára nem így van.. ki tudja mi az ízlése ki tetszik neki.
2016. dec. 12. 05:27
 38/38 anonim ***** válasza:
Jaj, ennek a férfinak őszintén fogok válaszolni, mert odaérte a klisés kérdése elejére, hogy "na most tényleg".
2016. dec. 12. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!