Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Na most komolyan. Lányok/Nők!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most komolyan. Lányok/Nők! Miért mondjátok, hogy nem a külső a lényeg?

Figyelt kérdés

Én azt mondom, hogy ha megtetszik valaki, akkor oké, lehet ismerkedni, hátha összejön valami, ha egy hullámhosszon vagyunk.. A külső megfog, de ez nem minden. A nagyon szép nők sosem érdekeltek, akik mindenkinek kellenek, mert azok megbízhatatlanok. Én nem hazudok, és megmondom, hogy a külső ennyiben fontos számomra; ha nem tetszik, akkor hiába minden, nem fogok vonzódni hozzá. Ha tetszik, és mondjuk együtt vagyunk, mert belülről is az esetem, akkor onnantól tök mindegy, hogy milyen ruhában, smink nélkül, stbstbstb mutatkozik előttem (pont)

De ti, nők, miért mondjátok, hogy a külső nem számít, csak legyen úriember az illető, legyen kedves, figyelmes, megértő, esetleg érzelmes? NEM mindegyik nő mondja ezt! Nem állítok ilyet (a továbbiakban általánosítani fogok). Valaki megmondja az igazat (amit én is írtam az előbb). Ezzel nincs is probléma, mert ha valaki nem tetszik, akkor nem tetszik és kész. Köztudott, hogy a külső a leglényegesebb számotokra, nem kell hazudni. Ösztönből választotok párt, és a női ösztön nem a kedves, normális fickóra hajt, és ti ennek az ösztönnek utat engedtek... már amelyikőtöknek megvan hozzá a külseje. A férfiak csak annyiban jobbak, hogy ők nem hazudnak erről.

Én csak azt tudom elképzelni, hogy egyik-másik lány (inkább lány, mint nő) még nem jutott el arra a pontra, hogy megelégelje a normális fiút, és újabb után nézzen, akiben nem bízhat meg.

Még egyszer mondom, tényleg nem kell hazudni erről. :) Ezzel nincs baj, csak azzal, ha nem mondtok igazat.

Általánosítás=általában igaz; nem mindig!

2016. júl. 7. 21:52
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Vagyis igazad van, merthogy egy ember vagy. :)
2016. júl. 7. 23:08
 22/38 A kérdező kommentje:
Js, és akiről írtam, az a fajta srác, akivel még olyan lányok is összejönnének, akik azt mondják, hogy túl jóképű és nem bíznék meg benne, és inkább kihagynám. Ha látnák, hogy van esélyük, nyomulnának, mint állat.
2016. júl. 7. 23:12
 23/38 A kérdező kommentje:

Na még egyet írok. :D

Egyébként az meg, hogy nem a pattanásos, túlsúlyos nők válaszát várom-e... hááát figyelj.

Nem társat keresek ezen az oldalon. Ha felteszek egy kérdést, választ várok rá. :) Ez egy ilyen oldal. Mindegy nekem, ki ír, csak normális legyen az illető.

2016. júl. 7. 23:15
 24/38 anonim ***** válasza:

Kérdező, 20-as válaszodra: először is nincs olyan szituáció, hogy kép nélkül emailben. Nálam legalábbis. Pl. ma is valaki bejelölt FB-on, de semmi köszönés, semmi. Megkérdeztem, mit akar, válasz: ismerkedni. se egy szia, se egy semmi. Nem volt semmilyen képe. Na most olyannal, akinek nincs képe, miközben nekem van publikus profilképem, teljes alakos, nem beszélgetek, nem korrekt. Macis képes, hajós cover fotós, perverzgyanús pasikkal, akiknek minden fotójuk egy kutya csak a hülyék csetelnek.

Értjük, hogy neked a felvázolt szituáció rosszul esik. És most én mit csináljak veled?

2016. júl. 7. 23:34
 25/38 anonim ***** válasza:
23-as: úgy gondoltam, hogy csajozással kapcsolatos kérdést tettél fel, tehát téged se a ronda lányok vonzanak, vélhetően.
2016. júl. 7. 23:35
 26/38 A kérdező kommentje:
Nem csajozással kapcsolatos. Csak azt kérdeztem, hogy egyesek miért hazudnak inkább?
2016. júl. 7. 23:40
 27/38 anonim ***** válasza:

- ha azt mondjuk, hogy jófej vagy, helyes, stb. - áh, úgyis hazudtok, menjetek a fnébe

- ha azt mondjuk, hogy bocs, de nem jössz be, mert kövér, pattanásos, lóarcú stb. vagy, úgy mocskos rbancok vagyunk, akiknek csak a szépfiúk kellenek

- ha összejövünk egy kevésbé dekoratív pasival, akkor pedig csak a kocsija, farka, pénze miatt vagyunk vele

Én nem hazudok, megmondom, ha valaki nem az esetem, ha megsértődik, az ő baja.

Viszont voltam már együtt három évig egy alacsonyabb, szemüveges, kicsit sem kigyúrt sráccal, akire sokan azt mondják, "kinek kéne".

A férfiak pedig nem hazudnak, persze, ők összejönnek a csúnyácskább csajokkal, aztán amint van lehetőség, lepattintják, vagy félremennek - irónia.

2016. júl. 8. 16:30
 28/38 anonim ***** válasza:
"A nők viszont alapból olyan beállítottságúak, hogy imádják a kalandot, sokan szeretik, ha semmibe veszik őket." - Mi a fene van?
2016. júl. 8. 16:41
 29/38 A kérdező kommentje:

27-es: Az a három dolog, amit felsoroltál, nem baj. Ha valakinek nem tetszik egy ronda! srác, akkor nincs mit tenni. stbstb Aki normális, az nem fog a nőkről rosszat mondani, és én sem mondok.

Tehát, még egyszer: A közízléssel, az egyéni ízlésvilággal nincs probléma. Ha valakinek tényleg a kigyúrt, jóképű álompasik jönnek be, semmi gond.

Odafent csak azt kérdeztem, hogy egyesek miért hazudják, hogy ez nem igaz? Nem mondom, hogy mindenki ilyen, de aki ilyen, és hazudik róla, az miért teszi? (Tőlük kérdezem)

2016. júl. 8. 16:42
 30/38 A kérdező kommentje:

28-as: Mi a probléma ezzel? :)

Nem sokan látják, de így van sajna.

2016. júl. 8. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!