Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Na most komolyan. Lányok/Nők!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most komolyan. Lányok/Nők! Miért mondjátok, hogy nem a külső a lényeg?

Figyelt kérdés

Én azt mondom, hogy ha megtetszik valaki, akkor oké, lehet ismerkedni, hátha összejön valami, ha egy hullámhosszon vagyunk.. A külső megfog, de ez nem minden. A nagyon szép nők sosem érdekeltek, akik mindenkinek kellenek, mert azok megbízhatatlanok. Én nem hazudok, és megmondom, hogy a külső ennyiben fontos számomra; ha nem tetszik, akkor hiába minden, nem fogok vonzódni hozzá. Ha tetszik, és mondjuk együtt vagyunk, mert belülről is az esetem, akkor onnantól tök mindegy, hogy milyen ruhában, smink nélkül, stbstbstb mutatkozik előttem (pont)

De ti, nők, miért mondjátok, hogy a külső nem számít, csak legyen úriember az illető, legyen kedves, figyelmes, megértő, esetleg érzelmes? NEM mindegyik nő mondja ezt! Nem állítok ilyet (a továbbiakban általánosítani fogok). Valaki megmondja az igazat (amit én is írtam az előbb). Ezzel nincs is probléma, mert ha valaki nem tetszik, akkor nem tetszik és kész. Köztudott, hogy a külső a leglényegesebb számotokra, nem kell hazudni. Ösztönből választotok párt, és a női ösztön nem a kedves, normális fickóra hajt, és ti ennek az ösztönnek utat engedtek... már amelyikőtöknek megvan hozzá a külseje. A férfiak csak annyiban jobbak, hogy ők nem hazudnak erről.

Én csak azt tudom elképzelni, hogy egyik-másik lány (inkább lány, mint nő) még nem jutott el arra a pontra, hogy megelégelje a normális fiút, és újabb után nézzen, akiben nem bízhat meg.

Még egyszer mondom, tényleg nem kell hazudni erről. :) Ezzel nincs baj, csak azzal, ha nem mondtok igazat.

Általánosítás=általában igaz; nem mindig!

2016. júl. 7. 21:52
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
69%
Így van, de van olyan is, aki nem az esetem, de még belefér, vagy külsőre közömbös, ő indulhat eséllyel. Igen, aki nem tetszik egyáltalán, azzal nem jövök össze, mindegy milyen. Mi ezen a meglepetés vagy a "vád"? Ez normális.
2016. júl. 7. 22:18
 12/38 A kérdező kommentje:
Amúgy a 10-es jól mondja. Ronaldo azért nem mindenkinek tetszik, meg a kockahasúak. És nem a kocka a befolyásoló. Vannak, akiknek nincs, de ettől még tetszenek a nőknek.
2016. júl. 7. 22:19
 13/38 anonim ***** válasza:
31%
Pontosítsuk. Ha a külső az én ízlésem szerint szimpatikus, akkor adok egy esélyt, ha nem, akkor nem, és nem áltatok senkit. Mellesleg sokakkal, akik nem szimpatikusak, nem is illenék össze. Volt olyan barátom főiskolás koromban, aki csak egy évvel idősebb nálam, akkor 19-20 évesek voltunk, ő már akkor egy meglett 30-as családapának látszott, engem meg még most 30 fölött is jóval fiatalabbnak néznek.
2016. júl. 7. 22:19
 14/38 anonim ***** válasza:
Csak nézd meg a legtöbb színészt,aki szinkronizál és baromi jó hangjuk van.10ből 6-7 nem éppen egy matyóhímzés,de olyan hanggal nálam tudnának kompenzálni,megfelelő intelligenciával párosulva,persze.Jó,olyan szinten nálam is fontos a kinézet,hogy adjon magára,legalább alapszinten és legyen egy önálló stílusa.
2016. júl. 7. 22:23
 15/38 anonim ***** válasza:
Ipkisz Láb:Nekem a Channing Tatum mindig is egy parasztpofájú csávó volt,akin csak a teste szép.Nekem ilyen fej már kizáró ok,pedig nem vagyok egy világ szépe nő.
2016. júl. 7. 22:28
 16/38 A kérdező kommentje:
11-es: Az, hogy mi például nem mennénk tovább egy jobb nő után, miközben kapcsolatban vagyunk. Van, aki igen, de azért a mi nemünk ezen a téren másképpen gondolkodik! Nem mindenki, de azok, akiknek van egy kis esze és szíve, nem fogja otthagyni azt, akit szeret! A nők viszont alapból olyan beállítottságúak, hogy imádják a kalandot, sokan szeretik, ha semmibe veszik őket. Bármit feltennék arra, hogy ha egy baromi jó külsővel megáldott srác megpróbálnak elcsábítani egy kapcsolatban élő lányt, sikerrel járna. viszont, tudod, hány srácot néznek töketlennek, mert rá se néznek más nőkre, mert van barátnőjük? Pedig megtehetnék, mert nem vakságot fogadtak...
2016. júl. 7. 22:30
 17/38 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én összejöttem egy sráccal, aki tökre nem az esetem, és nem is tetszett. De elérte, hogy megszeressem :)
2016. júl. 7. 22:33
 18/38 anonim ***** válasza:
Kérdező, 16-os válaszodra: most előrántottál egy témát, ami eddig szóba se került, hogy ezzel cáfold a 11-es válaszomat. Erről eddig nem volt szó. És az sem igaz, hoyg ösztönből választunk párt. Tetszik a jó külső, és? Ha valaki jól néz ki, meglépte az 1. szintet. Utána megismerkedem vele. Ami kifejezetten realista és megfontolt dolog, hiszen nem ugrom rögtön a karjaiba. Na, jöhet a "nem igaz, mert hazudsz" jellegű érv.
2016. júl. 7. 22:57
 19/38 anonim ***** válasza:
Azon kívül gondolom, te se a kövér, pattanásos, kapafogú nők válaszát várod itt. Ha igen, szerintem igénytelen vagy. Tegyük fel, hogy összejövök veled, és megtudod, hogy azért tettem, mert lejjebb adtam az igényeimből, nem tetszel, de logikus érvek alapján te voltál mondjuk jó férjjelölt. Most őszintén, ez neked jól esne?
2016. júl. 7. 22:59
 20/38 A kérdező kommentje:

18-as, 19-es: Igazatok van, és nem, nem megy a lepontozás, vagy miről volt szó, és nem, nem esne jól, ha ezt mondanád.

Csak azt nem jó érzés látni, hogy van kb 4 vagy 5 barátom, akikről én állítom, hogy f.asza csávók. Ezt így mondom. Nem rondák, de azért nem is vágyálmok. Nem mondom, hogy nincs esélyük senkinél, mert van. Nyilván nem a legjobb külsejű lányoknál, de nekik is "visszatetszenek".

És akkor mit hallottam már nem is kevésszer? Van egy ilyen tipikus jóképű, vagány (,pénzes) srác. Aranyosnak tartják a lányok. Én fiatalemberként láttam, hogy milyen. Van benne egy kis bunkóság, és elég nagy lenézés mások felé. Ez még akkor jött át így, amikor nem is volt gazdag.

Sajnos azt kell látnom, hogy az átlag belsőjű pasikat, akik esetleg kicsit még viccesek is, azt a lányok az egekbe emelik. A külső túlságosan is elvonja a figyelmüket. Ha mondjuk ezzel a sráccal emailben beszélne valaki kép nélkül, nem esne le tőle az álla. Csak egy átlag.

2016. júl. 7. 23:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!