Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti úgy választotok pasit, hogy alaposan megvizsgáljátok, nem kopaszodik-e?
Figyelt kérdés
2016. júl. 6. 15:22
1/10 anonim válasza:
Nah, ilyenről még nem hallottam. Ez engem is érdekelne...
31/f
3/10 anonim válasza:
Ha megtetszik egy férfi, nem érdekel hogy kopaszodik-e, vagy sem.
4/10 anonim válasza:
Ez hülyeség. Az én páromnak hormon problémája van magasabb a tesztoszteron szintje ezért kopasz... Mutatott régi képeket amikor volt haja. Hát kopaszon sokkal helyesebb meg jobban áll neki mintha lenne haja ;) 22 N
5/10 anonim válasza:
Jesszusom, ezt a kérdést :-D
Egyébként egy csomó nőtől hallottam, hogy szexi a kopasz pasi (exem is ezt mondogatta, amikor hátközépig érő hajam volt :-( )
6/10 anonim válasza:
Előbb utóbb minden férfi kopaszodni fog.
7/10 anonim válasza:
Én pont,hogy a kopasz pasikra gerjedek. 24/N Nekem ők az ideáljaim.
8/10 anonim válasza:
Szent ég! :D
Van aki rámászik a pasi fejére, hogy megnézze, vagy hogy kell ezt elképzelni?
Amúgy jobban szeretem ha van, de előbb-utóbb mindegyik pasinak megritkul a haja, még a páromnak is.
Miért kéne ezen kiakadni?
9/10 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert az én pasim is kopaszodik, de nekem ugyanúgy bejön, mint előtte, de sokszor visszahallom, hogy milyen kopasz meg csúnya meg úgy néz ki mint egy öregember. Nem értem, mindenki azt nézi, hogy van-e hajuk?
2016. júl. 6. 16:13
10/10 Sunshinedoll válasza:
Nekem volt egy kopaszodó meg egy full kopasz pasim is, engem az ilyen totál hidegen hagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!