Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek, ti ha szerettek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, ti ha szerettek reggel szeretkezni, milyen pózt választotok?

Figyelt kérdés
Komolyan érdekel, hogy más-e egy reggel történő szex, mint a nap többi részében. Kérlek kort is írjatok.
2016. júl. 6. 07:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan azt mint este

Max annyiban mas h reggel van nem este

A szex az szex nem fugg a napszaktol

De teny h a pasik tesztoszteronja akkor a legmagasabb

A noknek meg estere lesz magasabb a hormon szintjuk :-)

De ha ezzel ebreszt az jooooo dolog imadom

2016. júl. 6. 07:55
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
Ami épp kényelmes. De általában lovagló pózban csináljuk reggel.. Igazából fekfrissít.. Jobb mint egy kávé.. Egész nap kivagyunk virulva rengeteg energiánk lesz és vidámabb a napunk. 22 N
2016. júl. 6. 08:23
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
Felfrissít *
2016. júl. 6. 08:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a reggeli szexet. Nemszeretek úgy smárolni, közel kerülni a másikhoz, hogy még csak fogat sem mostam. Szóval ez nekem nem bejövős, ha olyan reggeli szex, ahol már megtörtént a felébredés fogmosás, mosakodás stb. megvolt, akkor mondjuk misszionárius vagy kifli póz, mert reggel nem nagyon vagyok energikus.
2016. júl. 6. 09:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Leginkább a lovagló póz reggel, és kevés csók.. Valahogy engem sem vonz annyira a reggeli szájszag..
2016. júl. 6. 09:39
 6/10 anonim ***** válasza:

Kiskisfli nagykifliből szokott indulni reggelente a dörgölőzés, amiből aztán vagy így maradva, vagy úgy folytatva, hogy a hasamon fekszem ő meg a hátamon.

:) na igen, a szájszag...erre tökéletes ez a két póz.

Azért necces néha, mert van, hogy bizsergésre ébredek, van, hogy minnnyá bepisiliek. Nem mindegy, mert utána nem olyan visszafeküdni egy kis hancúrra.

33/n

2016. júl. 6. 10:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Kutya és lovaglo
2016. júl. 6. 10:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja, és néha kimondottan jobban esik, mert nem vagyok tele a napi sz@rságokkal, sokkal jobban ott tudok lenni.
2016. júl. 6. 10:07
 9/10 anonim ***** válasza:

Reggel még félig alvós állapotok vannak :D

De elkezdjük egymást tapizni - simogatni - csókok .... Aztán kanál, lovagló, kutyus vagy misszionárius lesz a vége általában ... Ha nem megyünk sehova aznap, akkor más kimenetele is szokott lenni, ill. nem állunk meg egynél :D

24/L.

2016. júl. 6. 12:08
 10/10 Daidalosz ***** válasza:
A parom a kanal vagy kis/nagy kiflit szereti ilyenkor . nekem is jo.
2016. júl. 6. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!