Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom papucs lenne?
Rengetegszer megkapom a barátnőimtől, ő meg a barátaitól, hogy mekkora papucs.
Például mikor menstruálok, annyira fáj, hogy a vakolatot lekaparom a falról és uvoltok, sírok, fetrengek, szenvedek.
Ekkor ő főz, csinál reggelit, vacsorát, néha felporszívózik, mert annyira mozgás és munkaképtelen vagyok.
A másik, hogy 2 különböző irányban dolgozunk, és ő úgyis a vonatpályaudvar felé megy dolgozni, és mindig együtt megyünk dolgozni, így kocsival ő kirak a pályaudvarnál, és ő megy tovább.
Itt is leszólogatnak, hogy milyen lusta vagyok, hogy derogál nekem az a 200 méter séta.
Tényleg ennyire papucs lenne a párom?
ja tök gáz, hogy amikor te szenvedsz, akkor ne áll fölötted ostorral, hogy "asszony mars dolgozni"...
meg tiszta ciki, hogy kedvességből kivisz a vonatig...
am próbáltátok már mensi alatt a szexet? lehet jót tenne neked :)
23F
Attól hogy a többieknek olyan pasija van, akiknek derogál segíteni a barátnőjüknek, mert ugye ő a férfi és nehogy már tegyen valamit a nőért
Na meg a házimunka is ugye csak a nőé, hiszen egyedül él a házban...
Ezek komplett gyökerek, nem foglalkoznék a helyedben azzal amit mondanak
Akkor jól sejtem, hogy nem papucs, csak rosszul esik, hogy a legkisebb kedvességet a férfi részéről így fogják fel.
De igazatok lehet a féltékenység dologgal, nem fogom kiteregetni a magánéletüket, de nem a legjobb, és lehet, hogy ez a bajuk, hogyha nekem rossz, akkor másnak is legyen rossz. Koszonom szépen mindenkinek :)
Ennyitől nem papucs, amiket leírtál, azoknak alap dolgoknak kéne lenniük.
Orvosnál amúgy már jártál? Egyáltalán nem normális az ilyen mértékű fájdalom menstruáció közben.
Ezek alapján nem lehet megmondani, mert ezek nem olyan papucs dolgok.
De attól még simán lehet papucs, csak olyanokat nem mondtál, amikből erre rájöhetnénk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!