Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom papucs lenne?

Figyelt kérdés

Rengetegszer megkapom a barátnőimtől, ő meg a barátaitól, hogy mekkora papucs.

Például mikor menstruálok, annyira fáj, hogy a vakolatot lekaparom a falról és uvoltok, sírok, fetrengek, szenvedek.

Ekkor ő főz, csinál reggelit, vacsorát, néha felporszívózik, mert annyira mozgás és munkaképtelen vagyok.

A másik, hogy 2 különböző irányban dolgozunk, és ő úgyis a vonatpályaudvar felé megy dolgozni, és mindig együtt megyünk dolgozni, így kocsival ő kirak a pályaudvarnál, és ő megy tovább.

Itt is leszólogatnak, hogy milyen lusta vagyok, hogy derogál nekem az a 200 méter séta.

Tényleg ennyire papucs lenne a párom?

2016. júl. 6. 11:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%

ja tök gáz, hogy amikor te szenvedsz, akkor ne áll fölötted ostorral, hogy "asszony mars dolgozni"...

meg tiszta ciki, hogy kedvességből kivisz a vonatig...

am próbáltátok már mensi alatt a szexet? lehet jót tenne neked :)

23F

2016. júl. 6. 11:45
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom komolyan venni sem a kérdést vagy a problémát...
2016. júl. 6. 11:47
 3/16 anonim ***** válasza:
89%

Attól hogy a többieknek olyan pasija van, akiknek derogál segíteni a barátnőjüknek, mert ugye ő a férfi és nehogy már tegyen valamit a nőért

Na meg a házimunka is ugye csak a nőé, hiszen egyedül él a házban...

Ezek komplett gyökerek, nem foglalkoznék a helyedben azzal amit mondanak

2016. júl. 6. 11:48
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Irigykednek.
2016. júl. 6. 11:51
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként ugyanezt simán megtenném, egyáltalán nem papucs, az nem itt kezdődik. Ez olyan, mintha beteg lennél, ő meg ápolna, az papucsság? A barátaitok meg súlyos problémával küszködhetnek, ha nekik ez már ezt jelenti...
2016. júl. 6. 11:54
 6/16 A kérdező kommentje:

Akkor jól sejtem, hogy nem papucs, csak rosszul esik, hogy a legkisebb kedvességet a férfi részéről így fogják fel.

De igazatok lehet a féltékenység dologgal, nem fogom kiteregetni a magánéletüket, de nem a legjobb, és lehet, hogy ez a bajuk, hogyha nekem rossz, akkor másnak is legyen rossz. Koszonom szépen mindenkinek :)

2016. júl. 6. 12:04
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Ennyitől nem papucs, amiket leírtál, azoknak alap dolgoknak kéne lenniük.

Orvosnál amúgy már jártál? Egyáltalán nem normális az ilyen mértékű fájdalom menstruáció közben.

2016. júl. 6. 12:08
 8/16 A kérdező kommentje:
Jártam többnél is, fogamzásgátlót nem szedhetek, különféle gyógyszerek meg nem hatnak.
2016. júl. 6. 12:12
 9/16 anonim ***** válasza:

Ezek alapján nem lehet megmondani, mert ezek nem olyan papucs dolgok.

De attól még simán lehet papucs, csak olyanokat nem mondtál, amikből erre rájöhetnénk

2016. júl. 6. 12:30
 10/16 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem papucs, ilyen egy normális férfi.
2016. júl. 6. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!