Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom papucs lenne?
Rengetegszer megkapom a barátnőimtől, ő meg a barátaitól, hogy mekkora papucs.
Például mikor menstruálok, annyira fáj, hogy a vakolatot lekaparom a falról és uvoltok, sírok, fetrengek, szenvedek.
Ekkor ő főz, csinál reggelit, vacsorát, néha felporszívózik, mert annyira mozgás és munkaképtelen vagyok.
A másik, hogy 2 különböző irányban dolgozunk, és ő úgyis a vonatpályaudvar felé megy dolgozni, és mindig együtt megyünk dolgozni, így kocsival ő kirak a pályaudvarnál, és ő megy tovább.
Itt is leszólogatnak, hogy milyen lusta vagyok, hogy derogál nekem az a 200 méter séta.
Tényleg ennyire papucs lenne a párom?
Hagyd el mondjanak amit akarnak, nem az ő dolguk, hogy ti mit csináltok a kapcsolatban.
Inkább örülj annak, hogy ilyen kedes és szerető barátod van.
Sőt, ha nekem beszólogatnának emiatt, be is védeném,de minimum annyit mondanék,hogy ők még csak nem is álmodhatnak ilyen jó párról.
Amúgy a papucsság nem itt kezdődik, sőt, ez tényleg alap kéne legyen mindenkinél, de mivel kevesen ilyenek, azoknak ez a fura.
Amúgy a dokid mit mondott, miért van ez a nagy fájás? Mert nekem is kibirhatatlan az első nap,de még nem voltam vele.
Koszonom a megnyugtatást tényleg.
De ne higgyétek, hogy élvezem, hogy fekszem, és nem kell semmit csinálnom, akárhányszor felakarok kelni valamit csinálni, egyszerűen visszaparancsol az ágyba, hogy pihenjek és ne terheljem magam, de mégis annyira kínosnak érzem sokszor (de lehet, hogy csak a menstruációs hangulatingadozás).
A dokik nem tudtak mit mondani, mindig csak a lezárt vizsgálatok, diagnosztizálások, kezelések után mondom el, hogy anyukám és nagymamám is ilyen volt, akkor meg megállapították, hogy genetika lehet akkor.
Szintén az első 3 nap szenvedős, többin nem tudok emelgetni, meg hosszabb utat megtenni, mert akkor kezdem érezni a hasam, de a főzés meg megy már.
Akkor próbálom nem felvenni a többiek beszólogatását, csak kellemetlenül tud érinteni a dolog.
És dolgozni tudsz így járni vagy még "csak" suliba jársz? Nagyon rossz lehet ez, de biztos van rá valami megoldás, remélem javul a helyzeted majd. :)
Amúgy a kérdésedre válaszolva, egyáltalán nem papucs a barátod, amikor beteg vagyok, ő visszaparancsol az ágyba, főz nekem, elmegy a gyógyszertárba, stb. És ugyanez fordítva. Ezek az alap dolgok, amik valószínűleg az ő párkapcsolataikból hiányoznak és amik miatt fogalmuk sincs hogy működnek két normális ember között a dolgok.
Igen, mint írtam nem szeretnék beszélni az ő magánéletükről, nem szeretem kiteregetni a dolgokat, maximum szinten pozitív ember vagyok.
Dolgozok, de ilyenkor van 3 nap pihenőm, többi napon tudok, ülőmunkát végzek, csak az a baj, hogy úgy meg nyomom a hasam és fáj nagyon, mellesleg hányni is szoktam, előfordult már az irodában is.
Orvosi papírral maradhatok otthon, soha nem éltem vissza vele, volt persze, hogy bementem dolgozni menstruáció alatt is, nem panaszkodtam, de, ha nagyon rossz volt, akkor feküdhettem a kanapén.
Természetesen most már fejlettebb lett a munkahely, itthonról végzem ilyen időszakban a munkámat, nem érzem leterhelőnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!