Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem beleszerettem a férjem gyerekkori barátjába, mit tegyek?
Amúgy azt sem értem, hogy a férjed miért elégszik meg egy ilyen "legjobb" baráttal, aki nyíltan nyomul a feleségére, meg még rosszul is érzi magát, ha a barát jelen van...
Lehet neked kéne beszélni a férjeddel, hogy észrevetted, hogy bejössz a barátjának és jobb lenne, ha nem hívná át hozzátok, mert téged ez zavar.
És most jobb hogy szarul érzi magát a férjed? Te is biztos örülnél ha átjárna egy barátnőd és nyíltan flörtölne a férjeddel, ráadásul a férjed minden jel szerint meg is dugná,csak nem mondja ki, mert hiába látja rajtad hogy ez rosszul esik neked, ő mégiscsak azzal vigasztalná magát, hogyha nem mondja ki, akkor nem akkora szemétláda
Ez inkább csak kimagyarázás a részedről, hogy mégsem akkora köcsög dolog a férjeddel szemben, mivel nem mondod ki nyíltan, és hogy nem is lehet számonkérni rajtad, mert akkor jön a szöveg hogy hülye a férjed és csak képzelődik...
Ezzel nem barmolod szét vagy, ha igen, akkor úgyis tönkrement volna. Meg, ha olyan jó barátok lennének, kettesben is ellesznek nem kellesz te oda. Vagy intézzétek úgy, hogy ők csak olyankor menjenek hozzátok, amikor te nem vagy otthon.
Amúgy nem hinném, hogy megkérdezné, de ha mégis, mondd egyértelműen, hogy nem jön be neked. Ne találkozz vele és próbáld elfelejteni, ha meg akarod menteni a házasságod. Én legalábbis ezt gondolom.
Egyébként én úgy látom az a gáz a férj szemszögéből, hogy esetleg egyszerre fog csalódni a nejében és a legjobb barátjában is...elég drámai a szitu.
Mondjuk a férjnél is lehetnek gondok, ha valamiért ilyen embereket választ közvetlenül maga mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!