Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vonzót talál egy 20 éves fiatal fiút egy 30 éves pár hónapja szült anyukán?
Figyelt kérdés
A kérdés akkor fogalmazódott meg bennem, mikor a második huszas évei elején járó fiú jelölt be face-en egy hét alatt. A profilképemen még nagy pocakkal mosolygok, a borítóképem a 2 hetes kislányom. Miért jelöltek be ismerősnek? Ez valami ismerősgyűjtő akció, vagy manapság ez poén a fiatalok körében?2016. júl. 5. 22:14
11/17 anonim válasza:
Szerinted nem korfüggő, aztán a tapasztalat egy másik dolog lesz.
Én levontam a konzekvenciákat és bejött. Elmúlt a depresszióm és soha jobbakat nem dugtam, mint azután.
Ma már ösztönösen taszítanak a kis csücsörítő puncikák a színes körmcsijükkel és a szájfényükkel...
12/17 A kérdező kommentje:
Amúgy szemét voltam, mert letiltottam őket. Kemény anyuka vagyok. :D
2016. júl. 5. 22:32
14/17 anonim válasza:
Egy 30-as nőnél érzem igazán a női energia csúcspontra jutását, a megnyilvánulásai, gesztusai, mozdulatai, gondolatvilága érett, nőies. Emellé, ha ápolt, igényes, akkor szédítő. Múltkor is bent voltam a bankban, nem volt különösképpen csinos a MILF hölgy, de olyan kedvesség áradt belőle, hogy szexuális izgalmam támadt. De ettől még nem jelölgetek be facen ilyeneket, viszont ha az élet úgy hozná, hogy egymásba habarodunk, lehet, hogy nem okozna gondot, az, hogy van gyereke, de csak akkor nem, ha az apja végleg lekopott és nincs az, hogy hétvégente jön érte, meg jópofizás stb.
15/17 anonim válasza:
Nincs is vonzóbb egy jó kis friss császáros pocaknál. :)
16/17 A kérdező kommentje:
Remélem ezt iróniából írtad utolsó. Nem vicc a császármetszés, elég komoly műtét.
2016. júl. 6. 11:21
17/17 anonim válasza:
hajjaj, ha tudnád.....Ez a divat mostanában úgy vettem észre:) Örülj neki! Én fiatal lányként csak szívtam, most meg tapadnak a pasik :D Beteg világ ez de nem baj, legalább vabn min szórakozni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!