Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Neked, magyarkent, mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neked, magyarkent, mi a velemenyed arrol, hogy egy magyar lanynak szir baratja van?

Figyelt kérdés
En Angliaban elek, es szir parom van, ami persze engem egyaltalan nem zavar, mivel nem vagyok rasszista, ahogy az itt elok 90%-a sem... Viszont szeretnem hamarosan hazavinni Magyarországra szetnezni, csak attol tartok, hogy nehany embernek lenne par rasszista megjegyzese fele. Erdekelne, hogy nektek, szemely szerint, mi errol a velemenyetek, ti is lenezitek a szireket?
2016. júl. 5. 13:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is kulfoldi a parom, muszlim is, pont errol beszelgettunk a multkor, es szerintem o fogalmazta meg a legjobban: aki igy nyilvanul meg feletek, aki ez alapjan itelkezik rolatok azzal egyikotoknek sincsen dolga. En a munkahelyemen kaptam sok mindent, amikor ez kiderult - "kebab arus", "koszos kecskeb**zok", "mocskos muszlim", "agyon fog verni", "aluliskolazott senkihazi az osszes" - a vicc ebben az, hogy ilyen megallapitasokat tesznek, mikozben a parom ketdiplomas, tobb nyelven beszelo mernok (amibol egyet mellesleg borostyanligas egyetemen szerzett), es egy havi fizetesebol zsebre rakhatna az osszes karogot... persze ok ezt nem tudjak, igy magunkban rohogunk az ilyen embereken. Ti se tegyetek maskepp. Aki igy nyilvanul meg, annak pont annyi esze is van.
2016. júl. 5. 15:01
 12/17 Titusztitusz ***** válasza:
9%
Én az ilyen nőt még szóra sem méltatnám a továbbiakban...Ennyi...
2016. júl. 5. 15:06
 13/17 anonim ***** válasza:
73%
Igen, tudjuk mert igy nem marad fent az amugy sem letezo tiszta, magyar ver. Jaj, de nevetseges emberek vannak :"D.
2016. júl. 5. 15:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel, hogy szír vagy albán vagy cigány, amíg normálisan viselkedik és nem rombol, öl, pusztít, élősködik!
2016. júl. 5. 16:28
 15/17 A kérdező kommentje:

Koszonom a jofej valaszokat, most mar latom, hogy otthon sem olyan elfajult a helyzet rasszizmus teren. :D

12-es valaszolo, valoszinuleg en se teged :D

2016. júl. 5. 16:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem a rasszizmussal van a baj, hanem azzal, hogy sokan ismerik az arabokat, tudják, miként viselkednek házasság előtt és után. Vannak rossz tapasztalatok, hogy a házasság előtti kedveskedés hogyan vált át terorrá a házasság után.
2016. júl. 5. 17:05
 17/17 Sunshinedoll ***** válasza:
Semmit :D Én nem vagyok rasszista vagy xenofób, több külföldi származású párom/partnerem volt, mint magyar, úgyhogy nekem aztán abszolút mindegy, milyen nemzetiségű a párod. A lényeg, hogy jól elvagytok.
2016. júl. 5. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!