Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Neked, magyarkent, mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neked, magyarkent, mi a velemenyed arrol, hogy egy magyar lanynak szir baratja van?

Figyelt kérdés
En Angliaban elek, es szir parom van, ami persze engem egyaltalan nem zavar, mivel nem vagyok rasszista, ahogy az itt elok 90%-a sem... Viszont szeretnem hamarosan hazavinni Magyarországra szetnezni, csak attol tartok, hogy nehany embernek lenne par rasszista megjegyzese fele. Erdekelne, hogy nektek, szemely szerint, mi errol a velemenyetek, ti is lenezitek a szireket?
2016. júl. 5. 13:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Én nem tudok semmit a szírekről.
2016. júl. 5. 13:14
 2/17 anonim ***** válasza:
Egyedül nem tudnám nagyon hova tenni, az oldaladon oke. Ha normális, nincs vele semmi baj. Igaz ez akárki másra.
2016. júl. 5. 13:19
 3/17 Kenzo Tenma ***** válasza:
Addig semmi amíg normális a srác. Ha valaki normális akkor felőlem lehet néger is vagy akármi, nem az alapján fogom megítélni. Itt a gond a kultúrák különbözőségével és az eltérő erkölcsökkel, viselkedésformákkal van sokszor.
2016. júl. 5. 13:32
 4/17 anonim ***** válasza:

Dehogy, szeretjük a szír elvtársakat!

https://www.youtube.com/watch?v=IU0SDqHOoKo&ab_channel=otuzn..

2016. júl. 5. 13:35
 5/17 anonim ***** válasza:
Nekem nincs gondom a szírekkel, csak hát nagyon távol állnak tőlem, egész más kultúra, egész más viselkedés, de ha megtudnám ,hogy egy lány ismerősöm szír csávóval jár, azt kettős érzéssel fogadnám, egyrészt félteném egy kicsit, másrészt viszont ráhagynám, mert az ő dolga, ha neki bejön és vállalja a kockázatot, akkor nosza rajta, legyenek boldogok. Voltam egyébként arab országban ,igaz, nem Szíriában, hanem az Arab Emirátusokban az ottani tapasztalataim alapján szimpatikusnak találtam az arabokat, de a szokásaik nagyon furák, más világ, szerintem európai fehér ember oda nem nagyon tud beilleszkedni, az más kérdés, hogy egy arab fiú Európában megismerkedik egy fehér lánnyal és összejönnek, de vigyázni kell, mert ha egyszer felhozza a srác, hogy hazavinné bemutatni a lányt, akkor lehet, hogy a lány onnantól soha többé nem jöhetne el onnan, max megszöktetni lehet, de az elég körülményes, tudok erre példát, nem is egyet. Amíg csak Magyarországra jöttök, azzal nincs probléma, meg hát Szíriába jelenleg amúgy se akar a halál se menni, szóval hajrá, de azért csak óvatosan. Akármennyire szeretitek egymást, az araboknak vannak olyan szokásaik ,amik mindent felül tudnak írni és ez bárkinél előjöhet még a teljesen Európába beilleszkedetteknél is.
2016. júl. 5. 13:38
 6/17 anonim ***** válasza:

Alapjáraton ennyi infó kevés.

Csak hogy saját példát mondjak. A fogorvosom szír, itt tanult Magyarországon, kicsit még küzd a nyelvvel, de remek szakember, köztiszteletben álló ember, példás családapa.

Meg van itt a közelben egy tábor, ahol élnek szír menekültek, és volt már "szerencsém" hozzá, hogy zaklassanak, rángassanak, fogdossanak, csak mert épp sötétben mentem dolgozni, és nekik jól esett.

Azt hiszem, ha a lányom lennél, féltenélek tőle is, meg attól is, hogy igazából csak kettős állampolgár szeretne lenni... Ilyenre is tudok példát ismerősi körből, mikor a fiatal, helyes arab pasi magába bolondított egy negyvenes nőt, elvette, és az esküvő után két héttel már bottal üthette a nyomát. Szépen lelécelt Nyugat felé a magyar papírokkal.

2016. júl. 5. 13:41
 7/17 A kérdező kommentje:
A baratom amugy kereszteny, es a legrendesebb, legkedvesebb es aranyosabb fiu, akivel valaha talalkoztam.
2016. júl. 5. 13:46
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Nekem a kereszteny szirekkel semmi bajom nincs. Ok kepesek asszimilalodni a kereszteny europai kulturaba. A gond a muszlimokkal van.
2016. júl. 5. 13:53
 9/17 anonim ***** válasza:

Az ertelmes emberek nem fognak torodni vele. Valakit a vallasa alapjan elitelni, vagy nemzeti hovatartozasa miatt elegge xenofob dolog. Tehat mindegy, hogy kereszteny, vagy muszlim. A gond az a szelsosegesekkel van, de az teljesen mas teszta.

Pecsen egyebkent nagyon sok kulfoldi (Szir, palesztin, afrikai, stb) van az egyetemeken, mindig jofejek, es sokan szeretik oket.

2016. júl. 5. 14:03
 10/17 Linó03 ***** válasza:
Biztos lesz egy-két megjegyzés a hátatok mögött, de ha ismeri az európai kultúrát és annak megfelelően viselkedik, plusz ott vagy te is vele, szerintem senki nem fogja piszkálni a bőrszínéért.
2016. júl. 5. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!