Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez szerelem? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
9 honapja vagyok egyutt egy 19 eves csajjal. Nagyon jo csaj, nagy mellekkel, mindig miniszoknya, feszulos melleket mutato top, magassarku van rajta, plusz rendszeresen sminkeli magat... Mint mar mondtam 9 honapja vagyunk egyutt, gyakran eljarunk moziba, setalni, gyurni, varosokat nezunk, selfie-zunk, gyakran elmegyek hozza este es olyankor van szex, filmezes, borozgatas, talalkozunk itt a helyi barban is... Viszont akarhany kepet foltesz, ami kozos, mindig azt irja ki, hogy nyugodt, kellemes hangulataban van...1x se irta ki, hogy szerelmes hangulataban van. Amit a fb-on aktival velem, az max par selfie es like a kepeimre. Ennyi. Neha az volt az otlete, hogy instara tegyunk fel olyan kepet, ahol a combjat fogom, vagy lefenykepeztuk a kezunkben a borospoharakat, esetleg par selfie es annyi. Nem ertem ezt a viselkedest. Es mielott barki megvadolna velem, nem kamu a kerdes, tenyleg valos.2016. júl. 2. 19:56
1/3 A kérdező kommentje:
Jo, persze a ballagasara meghivott, viszont az elottem levo pasijaval mar 3 honap utan mas volt a kapcsolata, mint velem
2016. júl. 2. 19:59
2/3 MilitaryTurtle válasza:
Ki ébren van ne álmodozzon :-)
3/3 anonim válasza:
Te jó ég! Hova tart ez a világ?! Nem is értem minek válaszolok egyáltalán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!