Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Sosem éreztem még ilyet (? )
Van egy férfi, aki elvette az eszemet. Valahogy most érzek először ilyet egy hímnemű iránt. A baki "csak" az, hogy nős, gyereke van és majdnem 20 évvel idősebb nálam :( Mellesleg az autóiskolás oktatóm az, akivel vezetni is járok, tehát mondhatni gyakran találkozunk. Kedves, vicces, megértő és bármilyen témáról el lehet vele beszélgetni (és persze jól is néz ki). Mostanában csak rá gondolok, nem tudom őt kiverni a fejemből, sokszor gondolok bele, milyen lenne, ha kicsit fiatalabb lenne és nem lenne családja, mivel nem vagyok párkapcsolat rontó.
De nem tudom, mit tegyek. Ez egy plátói szerelem, aminél rosszabb talán nincs is. Vagy csak fellángolás, ami egy idő után elmúlik? Magam sem tudom. Járt már valaki hasonló cipőben? 19L
Én próbálnék róla lemondani meg nem gondolni rá. Csak nem ritkán talizunk és az autóban ugye a távolság se nagy. Így aztán nehezebb nem rá gondolni meg nem ábrándozni :/ Valamikor nyár vége felé lesz amúgy a vizsgám és addig hány vezetés van még hátra .. minimum 12 :D szóval kitudja mi lesz még addig,, félek, hogy komolyabb lesz ez az érzés, de remélem le tudom győzni és el tudom majd valahogy felejteni, remélem..
Egyébként köszi a választ:))
te még nem hallottad, hogy az autós oktatók rengeteg nővel lefekszenek? Ebből aztán adódik egy olyan magabiztosságuk, amit te magadon most érzel, azért vagy úgy oda érte. Mert ennyire magabiztos, sármos. Csakhogy ez nem csak neked tűnik ám fel, hanem ez összes másik nebulónak is.
Sajnos ezt ők ki is használják, mennek szép sorban a numerák. Így már talán kiábrándulsz belőle, legalábbis remélem, nehogy egy legyél a sorban, kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!