Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vonzalom ez, Sosem éreztem még ilyet?
Előre is köszönöm ha elolvasod, hosszú lesz
15/L vagyok és van egy fiú, nem kifejezetten jóképű, nem is egy izompacsirta, nem egy nagy dumás. Sokáig nem beszélgettem vele, de matekon ülésrend van és mellé kerültem. Én nagyon beszédes vagyok és Elkezdtem vele beszélgetni. És ami ekkor történt arra nem számítottam, ez a fiú olyan kedves és értelmes és valahogy az első pillanatban megkedveltem. Így hogy egyre jobban ismerem rá kell jönnöm, hogy aligha találkoztam becsületesebb, kedvesebb, segítőkészebb fiúval mint ő. De ami ezután történt az engem is meglepett. Eddig mindig a jóképű izmos Fiúk tetszettek, velük jártam bulizni, velük smároltam stb. Erre itt van ez a fiú, tényleg nem egy szépfiú, de valamiért minden este vele álmodom, folyton őrá gondolok és sokszor szégyellem magam, hogy mennyire elítélhet engem mert én bulikba jártam meg már minimum 10 emberrel smároltam. Szerintetek beleszerettem? Magam sem tudom mit érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!