Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovum lehet? Pedig ilyet még...

Ovum lehet? Pedig ilyet még sosem éreztem

Figyelt kérdés
Petefeszkem korul erzek fajdalmakat.most nem szrukal ugy mint szokott,hanem olyan,mintha valaki kivul befele, belul pedig kifele nyomkodna es erzekenyek a mellbimboim is. Ez lehet ovu? Ma van 14napja,hogy vége a mensimnek, betartjuk szepen,hogy ketnaponta vagyunk egyutt,de ilyet meg nem tapasztaltam az elso picurkank elott sem.Nyugtasson meg aki ovukor erez ilyesmit,hogy nincs baj!
2016. ápr. 15. 00:07
 1/2 mandiga ***** válasza:
Feszítő érzés gondolom. Lehet ovu is, meg nem is. Nekem most múlik el, és tegnap pl az egyik oldalam szúrkált, már minden hülyeségre gondoltam. Hőt esetleg vezetsz? Amúgy 14. napon esedékes az ovu, pláne ha 28 naposak a ciklusaid.
2016. ápr. 15. 09:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem vezetek hot! Es eddig mindig 30napos volt a ciklusom,miota szultem azota viszont meg nem allt be! (15honapja) es hol elobb jon meg,hol kesobb! Igy is 30napra teszi az atlagos hosszt,de nagyon valtozo.... 😐
2016. ápr. 15. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!