Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
152 cm-es törékeny 32 éves nőnek lehet esélye egy 190 cm-es izmos 20 éves férfinál?
Mivan sracok savanyu a szolo? Ilyen nehezen tudjatok elfogadni hogy a mai 20 eves him generacio 90%-a meg gyerek? Itt rinyal a sok lany, hogy semmire nem vagytok jok, meg ti is rinyaltok, hogy kicsi a micsoda, meg nem tudom kielegiteni, meg hamar elmegyek, meg sorolhatnam. Most meg mindjart jon a sertodes hogy ti ferfiak vagytok? Tisztelet a kivetlenek, de en nem javaslom egy 32 eves nonek hogy lealjon egy 20 eves kamasszal. Teljesen masok lesznek az elvarasok.
10-es az, hogy en minek tartom magam az rad nem tartozi. Azt hiszem nem szoltam hozzad, ha nem inged ne vedd magadra, ha meg magadra veszed, akkor van igazsag abban amit irtam.
Ez rad is ertendo 7-es. Egybol ocsarolsz engem, jelzovel illetsz? Ez felnott viselkedes? :))))
Csak olvasd a hozzaszolasokat kedves kerdezo. Itt vannak a 20 evesek :)
Mar mindennek el lettem mondva mert kimondtam a fajo igazsagot. Ahogy irtam kinek nem inge ne vegye magara, dehat jobban betalaltam mint azt elsore gondoltam :)
Agresszivek es sertodekenyek. Ha nem azt kapjak amit akarnak, maris kapni fogod az ezekhez hasonlo megnyilvanulasokat.
Szerintem keress egy erett ferfit!
32 évesen hogy tudsz ekkora hülyeséget kérdezni?
természetesen nem mindenki paraméterek alapján választ.
egyébként nagyon hasonló helyzetben vagyok (kor, alkat, magasság), és el tudom képzelni, hogy hosszabb távon is működni fog. mindezek ellenére.
Milyen fájó igazság? Flegma, pofátlan módon általánosítasz, lekezelően ugatsz és akkor te vagy megsértődve ha ez valakinek nem tetszik?
És a te férfiasságid miben nyilvául meg, az életkorodban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!