Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A vékony törékeny lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vékony törékeny lányok jobban szeretik a bdsm-et, mint mások?

Figyelt kérdés
2016. jún. 3. 15:46
 1/5 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Nem.
2016. jún. 3. 15:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Bar volt egy csajom, aki imadta a hajtepos-fojtogatos-alarendelt szexet, es olyan vekony volt, hogy mikor hatulrol dugtam a fenek csontja mindig kemenyen verte az agyekomat...:) De szerintem ez csak veletlen egybeeses.
2016. jún. 3. 15:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet benne valami, én is törékeny vagyok és imádom a bdsm-et :)
2016. jún. 3. 19:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem:D
2016. jún. 10. 18:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem, sőt! Sokkal inkább igaz az ellenkezője. A teltebb, ducibb lányok szoktak általában tapasztaltabb alávetettek lenni. Az önbizalomhiányból fakadóan lélektani szempontból sokkal jobban igénylik azt a fajta gondoskodást, amelyet egy domináns úriember nyújthat nekik. Ha megnézel YouTube-on néhány külföldi vloggert, vagy Pixie-n ráklikkelsz néhány szub lány adatlapjára, te is tapasztalhatod mindezt.
2016. jún. 12. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!