Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A noknek miert jonnek be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A noknek miert jonnek be a kigyurt izomagyu ferfiak?

Figyelt kérdés
Mackos srac vagyok! A nok mindig azt mondjak,hogy nem kell nekik a kigyurt pasi erre a legjobb nok mindig ilyenekkel flangalnak! Egy vekony vagy mackos sracnak mar eselye sem lehet csak a jokepu macsoknak meg az izomagyu bornyakuaknak? :(

2016. jún. 30. 01:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
96%
Nos, talán ha a hozzád illőknél próbálkoznál, nekik bejönnél. Én a környezetemben mackós férfiakat többnyire duci nőkkel látok. Ők illenek egymáshoz, azonos súlycsoport. Mellesleg nekem apám sem lett mackós alkatú, nem hízott meg, mi a tesómmal az ő alkatát örököltük.
2016. júl. 1. 07:58
 22/29 peca1000 ***** válasza:
66%

Amit tudsz adni, azt várd el!

Gyúrjál waze, és lesz jó nőd!

Addig maradnak a töltött galambok :)

Egy 41 éves mackós faszi tanácsa

2018. máj. 24. 08:38
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Mert én is sportos lány vagyok. Próbálkoztam mackós sráccal nemcsakkülsőszámít alapon, viszont az életmódbeli különbségeket nehezebb volt tolerálni. Pl. én nem akarok este tízkor pörköltet enni nokedlivel, az exem simán benyomott egy dupla adagot, pedig nem volt kövér. Reggelente cikizett a fehérjeporos zabkásámmal és duzogott, ha kondiba menten vagy futni. Most gyúrós pasim van és sokkal jobban megértjük egymást.
2018. máj. 24. 08:49
 24/29 anonim válasza:

Valószínűleg, ahogy nekünk is a feszes segg, és csöcs jön be, úgy a nőknek is a kemény izmok, barnult bőr, jó illat, igényes arcszőrzet jön be. Csak ezt valahogy nem merik kimondani, hanem jönnek ilyen hülyeségekkel, hogy legyen aranyos meg kedves, meg vicces ... bla bla.

Ez szerintem a legnagyobb baj, hogy nincs ez kimondva, hogy szívesen dugunk veled, ha jól nézel ki. Utána járhatunk is, ha kedves vagy, de csak az első az első!

Az vigasztaljon szerintem minket férfiakat, hogy a nőknek nehezebb pl. lefogyni, többet kell ruhára költeni, havonta 1 hétig véreznek, nehezebb a szex. stb.

2018. máj. 24. 09:28
 25/29 anonim válasza:
48%
Én 21 éves szép nő vagyok.. És soha életemben nem tetszettek a kigyúrt palik.. 😀 sőt
2018. máj. 24. 15:27
 26/29 anonim ***** válasza:
50%

Nekem feszes +10 kilós hasam van 85 kiló vagyok ~ 180 centi jó seggem van férfi létemre, de nem kivánok vézna lányokat, egy 165 centi 55-56 kilós simán jó, de a magasabb lányok hasonló arányos teltebb alakkal is szintén tetszenek.

Tudod a túl súly vagy bűrmi egyébb hiba egy emberen olyan mint a rasszizmus sosem fog eltünni , de mindig lesz kivétel akinek te megfelelsz majd, viszont az elvárásoknak arányosaknak kell lennie.

2019. máj. 25. 21:30
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
kigyúrtság = sok della (autentikus vállalkozó zseni)
2019. máj. 26. 08:09
 28/29 anonim ***** válasza:
Mert szerinted a legjobb nők olyanok kimt ezek a férfiak csak nők. Akkor kérdezzek vissza? FERFIAKNAk miért mindig a jagy mellű vekony nők jönnek be? Mindig Azt mondják hogy nem, de a legjobb pasikat ilyen nőkkel látom...ez ennyi
2020. ápr. 8. 23:01
 29/29 anonim ***** válasza:

Mert az vonzó a legtöbb nő számára. Ugyanúgy a legtöbb férfi számára is a vékony, nőies idomokkal rendelkező nők a vonzóak.

Te is leszólod a “töltött” nőket, pedig ugyan az vagy férfi változatban. Egy vicc amiket itt írsz.

És az a baj, hogy nem csak külsőleg nem hozod azt, ami a legtöbb nőnek bejön, de mellé meg buta is vagy és felszínes. Észre sem veszed milyen ellentmondásos dolgokat zagyválsz. Általánosítasz. Leszólsz mindenkit, aki jobb nálad. Random cikkekkel vigasztalod magad, mint valami 13 éves tinilány.

Vannak “jó nők”, akiknek bejönnek a mackósabb férfiak, igaz, kevesen, de lehetne rá esélyed. De így, hogy agyad sincs, így már eléggé necces.

Nem csodálom, ha elkerülnek a nők.

2020. ápr. 9. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!