Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A noknek miert jonnek be a kigyurt izomagyu ferfiak?
Kérdésedből ítélve te is elég felszínes vagy, már ne haragudj (pont úgy mint az általad "szidott" nők). Aputesttel nagyobb az esélyed egy duci barátnőre, de miért ne lehetne egy duci nő szexi, humoros, vonzó? Ha top kategóriás nőt akarsz kezdj el gyúrni és változtatni az étrendeden. Szerintem egyébként annyira magasak manapság a nőtársaim igényei, hogy még a legtöbb "középkategóriásnak" sem jó a mackó/aputest. Persze van olyan akinek kifejezetten ez jön be. Ismerkedj. :D
20
20 éve sportolok, számomra evidens, hogy a pasi is úgy nézzen ki.. és nem vagyok pláza cica.
Aki kigyúrt, az nem mindig izomagyú, ne általánosítsunk!
Majd ha lemész egyszer egy konditerembe veszel hozzá bátorságot és odamész egy izomagyú kigyúrthoz, hogy segíts kérlek, mutasd meg, stb. meglátod milyenek, addig ne izomagyúzzunk.
Inkább az van ebben, hogy nem mersz az általad zsáner típushoz közeledni, mert kisebbségi komplexusod van, hogy te nem vagy kigyúrt. Ez ellen lehet tenni..
Egyébként mert egy nő duci, vagy molett, lehet kedves, szerethet. Ugyanúgy, mint egy mackós pasi.
Sok párt ismerek, ahol a nő alacsony, vékony, a pasi mackós, esetleg magas is. Meg fordítva is, ahol a pasi vékony, a nő nagydarab. A boldogság nem test alkattól függ.
Hát nagyon nevetek. Mi ez a felhájpolt mackós testalkat?! Emberek na ne már. Nekem a mackós a kifejezetten töhötöm ember, aki két lépés között kiszuszogja az életét. Nameg. Egy csávó lehet mackós de egy csaj csak magas, vékony bögyös baba. Ha véletlenül ducinak vagy teltkarcsúnak definiálja magát akkor a homlokára van koppintva, hogy bakker te dagadt vagy. Ne legyünk már ennyire képmutatóak.
Ja jó tanács, ha nem a gömbölyded csajok az ideáljaid akkor gyerünk a terembe és te is tegyél a saját magad boldogsága érdekében .
És a kérdésre a válasz: azért kedves kérdező mert ha az olyan emberek mint te és társaid a "töltött" (WTF) lányokra nem tekintetek potenciális párként, akkor a csajok felszívják magukat elmennek a terembe heti 7/7x, kipattintják magukat, majd rájönnek, hogy ez után már bárkit megkapnak, ergo nem fognak a jó testű csajok visszaslattyogni egy nettó idiótához 😉
True story.
"Csak unom mar,hogy mindig a teltebb idomu holgyeknek tetszek" - Szivi, mackósként te is teltebb idomúnak számítasz, mégis mit akarsz? Ha jobb nőknek akarsz bejönni, akkor te is tegyél már valamit azért, hogy vonzóbb legyél másoknak is.
Én vékony alkatú nő vagyok és mozgok rendszeresen (otthon is), mert így jobb az egészségem és jobban érzem magam a bőrömben, és hasonló társat szeretnék magam mellé. Na most egy olyan alkatú, mint te, nem ilyen. Nem kell muszklimacsó, de legalább annyit mozduljon már meg a másik fél is, amennyit én is, és normál alkata legyen, ne sovány, ne kövér, és tetszik, ha valamennyire izmos, mert az férfias és vonzó.
Ha a legtöbb nő ilyennel flangál, az azt jelenti, hogy a legtöbb pasi kigyúrt. De nem az.
Max azok a nők flangálnak ilyenekkel, akiket te nőszámba veszel.
Lmao, szedd össze magad. :((((((((((
#17 ne olvass annyi összeesküvés elméletet, meg férfipanasz fórumot...
Szerinted az emberiség hajnalán melyik ősember tudta megvédeni a családját? A lusta, és gyenge, vagy az erős? Melyik tudott több húst hazahozni? A gyenge, vagy az erős? A kövéreknek nagyobb eséllyel lesznek szívproblémáik, cukorbetegségük, nagyobb eséllyel lesznek rákosak, szóval szerinted a fittnek, vagy a kövérnek lesz nagyobb esélye erős, egészséges utódokat nemzeni?
Haaagyjuk már ezt az agymosós összeesküvés elméletet...
Kérdező, szerintem megkaptad a választ, de megtoldanám még annyival, hogy az izmos embereket többen találják fizikailag vonzónak. Gondolj egy elhízott csajra, és képzelj mellé egy playboy modellt. Melyikre recskáznál? Na a nők is így vannak a dologgal.
Az viszont nem túl szimpatikus, hogy utolsó izomagyú gyökereknek minősíted azokat, akik keményen megküzdenek a külsejükért. Mindenki zsírosnak születik, de ezek az emberek arra áldozzák a szabadidejük egy részét, hogy formában tartsák magukat, szóval mire fel ez a nagy lenézés? Vagy szerinted minden izmos ember macsó s..ggfej?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!