Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért ilyen ösztönlények?
Valószínűleg te szép lány lehetsz, bár lehet ez csak az én buta prekoncepcióm, DE. Szerintem a szép nőket az "átlagos" pasik (akik udvarolnának, kedvesek, jószívűek és minden jóság) egyszerűen az esetek többségében nem merik megközelíteni. Azt gondolják, hogy azoknak a lányoknak a modell kinézetű/kigyúrt pasik jönnek be kizárólag. Pedig mekkorát tévednek. Az én esetemben legalábbis (nem tartom magam extragyönyörűnek, de tisztában vagyok az adottságaimmal.. Szóval sokaknak tetszem:D). Hangsúlyozom, SAJÁT TAPASZTALATBÓL beszélek csupán. Szóval engem sajnos általába az ilyen ösztönlények találnak meg valamiért, akiknek csak a szexen jár az agyuk.. Meg ugye ha egy lánynak sportos, jó alakja van, és ad magára, sminkel,stb az biztos rïb@nc és csak megdugni jó. HÁT NEM.
Eddig nem sokszor mentem oda én fiúhoz, de lassan már ott tartok, hogy ha ennyire nem találnak meg a normális pasik, akkor én fogom megkeresni őket. :D Persze nyilván van olyan aki izmos is meg kedves, nem a pénzével akar levenni a lábadról hanem tud 2 értelmes szót is szólni, csak én sajnos ilyennel még nem találkoztam.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!