Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak lesznek egyáltalán szerelmesek?
Figyelt kérdés
Ne csesszetek le, de komolyan nem tudom eldönteni.
Vagy ez csak a tizenéves fiúk nagy részénél van így? (18-20-as korosztály)
Nem egy korombeli srác mondja azt, hogy együtt járt 2-3 évig egy lánnyal, és hogy nem is szerette. Csak "hasznos" volt. Most ők tényleg nem éreztek semmit irántuk, vagy csak tagadják mert már ex?
Esetleg ha megérnek máshogy lesz?
2016. jún. 25. 20:19
2/12 anonim válasza:
Voltam már szerelmes többször is. Nem akarok többé az lenni.
3/12 anonim válasza:
Én sem, mert csak kihasználnak a nők.
4/12 anonim válasza:
Szerintem ez csak a 20 és az alatti korosztálynál van jobban így, nem azt mondom hogy 20 felett nincs ilyen mert sajna van de nagyon sok olyan is van aki Szereti a barátnőjét,vagy szeretné megtalálni az igazi barátnőjét de sajna már sok az elkényeztetett bulizós egy éjszakás kaland sajnos.
5/12 anonim válasza:
Én pár éve még tudtam valamennyire az lenni, de mostmár szerintem nem nagyon tudnék az lenni, mert már van egy rálátásom a dolgokra, és az nem vezet jóra, ha bele van egy valakibe zúgva az ember, mert akkor nem tud józan maradni. Nem azt mondom hogy nem jó érzés, amikor együtt van valakivel az ember, de a rózsaszín ködöt nem tudnám már nagyon újra megélni.
6/12 anonim válasza:
Igen, csak furán működik. Volt nekem is egy hosszú kapcsolatom (2,5 év) és nem voltam szerelmes egyszer sem a lányba; mondjuk igaz, hogy ő szedett fel, nem én akartam vele járni. Aztán vele vége lett, aztán úgy belezúgtam egy lányba, hogy nemigaz. No persze abból nem is lett semmi.
7/12 anonim válasza:
Igen, sőt, csak a férfiak képesek arra, hogy szerelmesek legyenek. A nők mindig valamilyen érdekből vannak a párjukkal.
8/12 anonim válasza:
fiatalon még csak a szexbe szerelmesek
10/12 anonim válasza:
Akár rólam is lehetne szó... Két és fél éves kapcsolatot szakítottam meg emiatt...
Én erős 5 éve nem érzek semmit. Első barátnőmet tudtam szeretni, másodikat nem, azóta meg nem is nagyon tud érdekelni senki. Nem tudom, miért van így.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!