Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak lesznek egyáltalán szerelmesek?
Figyelt kérdés
Ne csesszetek le, de komolyan nem tudom eldönteni.
Vagy ez csak a tizenéves fiúk nagy részénél van így? (18-20-as korosztály)
Nem egy korombeli srác mondja azt, hogy együtt járt 2-3 évig egy lánnyal, és hogy nem is szerette. Csak "hasznos" volt. Most ők tényleg nem éreztek semmit irántuk, vagy csak tagadják mert már ex?
Esetleg ha megérnek máshogy lesz?
2016. jún. 25. 20:19
11/12 anonim válasza:
Nekem volt egy hosszabb kapcsolatom huszas eveim elejen,az elso is egyben. Tapasztalatlan voltam meg,a lany se tetszett ugy igazan annyira. Tabkapcsolat volt igy olyan sokat nem talalkoztunk. Amikor egyutt voltunk neha jo volt,de parszor kibukott hogy nem is illunk annyira egymashoz. Kicsit belejenyelmesedtem a kapcsolatba,mert am sem voltam nagy csajozos.Szerelmes se inkabb csak megszokas. Aztan vege lett enbek a kapcsolatnak.Ezutan megismerkedtem a parommal akibe fulig szetelmes lettem ugy igazan,meg nem ereztem sosem olyat. Mar par eve egyutt vagyunk de mai napig is nagyon szeretem es szinte teljes koztunk a harmonia,mellette kicsit masabb ember is lettem.
12/12 anonim válasza:
Altalaban azokba vagyunk szerelmesek akiket nem kapunk meg! De szoktunk azok lenni csak nem kifizetodo! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!