Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
EGy sráccal kavarok, és azt mondta 'sok volt belőled mára', és hogy ezt jó értelemben is érti. MI ennek a jó értelme? : D
Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 07:43
11/16 anonim válasza:
még reggel van de nekem máris elegem van belőled sok vagy még igy reggelire is roszz értelmemben!
12/16 anonim válasza:
azért mert hülyeségeket kérdezel ez még kimaradtt!
13/16 anonim válasza:
Jaj ismerem az ilyen pasikat...valami vonzó mindig van bennük...de kapcsolatot én nem tudtam az ilyenekkel:) 22L.
14/16 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy felizgattad verbálisan és ezert sokallt be...
15/16 anonim válasza:
Azt jelentheti a "jó értelemben", hogy jól érezte Veled magát, de már több jót nem képes befogadni, még ha szeretne is!
Ez azért van, mert csak annyi jót tudunk befogadni, amennyire van belső kapacitásunk, befogadó és feldolgozó képességünk.
Ha elérjük a kapacitásunk határát, akkor a többlet élmény már túl sok lesz: túlcsordul, örömünkben elsírjuk magunkat, szétcsúszunk a jótól, elszállunk a fellegekbe, esetleg megcsömörlünk a jótól - ki hogy éli meg a többlet okozta feszültséget.
A srác inkább félre húzódott, nehogy ez a többlet jó átcsapjon kellemetlen érzésekbe, szerintem ezt fejezte ki feléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!