Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tampon vagy betét a jobb? (nem egészen szokványos értelemben. )
Én már egyszer eldugaszoltam tamponnal, pontosan ilyen helyzet volt, mint amit meséltél. Sietni kellett. A dolgát megtette, felszívta még bent a cuccot, utána kidobtam. De szerintem nem igazán egészséges, még vérzés közben sem, nemhogy "csak úgy". Ezért maradtam a tisztaságinál. Amit amúgy is sokszor hordok, mert sokszor bő folyásom van.
21/L
Tisztaságit mindig használok, de ilyenkor semmit nem ért. Az eü az általában jó szokott lenni.Annyira nem vok tamponpárti, ha nem muszáj nem azt használok, de bizonyos szitukban sokkal praktikusabb. De nem tom mi történne dugasszal, mert mint említettem a betét sem úgy viselkedik, mintha rendesen mensihez használnám...Parázok, h a dugasznál is lenne valami cink...:S Te esetleg tapasztalatból írtad?
Ja, az kizárt, h párom ne bennem menjen el, mert ez számomra teljesen alap dolog, egyszerűen odáig vagyok érte, és neki is sokkal jobb. A gumi sem járható út, mert irtózok tőle, és azt még kedvesem sem viseli el.
Igen, én tapasztalatból mondtam, hogy akkor egyetlen egyszer, amikor tamponnal "védekeztem" ilyen kifolyós eset ellen, akkor bent felszívta a cuccot, és mikor mentem wc-re (direkt nem sok idő elteltével), akkor simán kivettem és nem volt para. De direkt leírtam, hogy még menszinél sem egészséges tampont használni, nemhogy ilyen kis semmiségre. Ezek után te döntöd el, kibírható amúgy.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!