Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tampon vagy betét a jobb?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harisnyababee kérdése:

Tampon vagy betét a jobb? (nem egészen szokványos értelemben. )

Figyelt kérdés
Sokszor szeretkezünk párommal reggel, munkába menet előtt. Ami általában elhúzódik az utolsó pillanatig. Ebből kifolyólag, nincs idő megfürdeni stb, rohanás van, h időre odaérjünk. És nem elég, hogy rohannom kell, de barátom spermája is ez alatt az idő alatt folyik ki belőlem, ami igencsak kellemetlen (mert elég sok van a dágának)..:P Legtöbbször, mire beérek teljesen elázok, nem egyszer kellett levennem a bugyimat...:S Nem olyan rég beugrott, h mi lenne, ha beraknék egy eü betétet.Bizonyos szempontból bevált, mert nem áztat el, mikor érzem, h nincs már bennem több cucc, fogom, és kidobom. Viszont amíg ott van, tiszta kellemtlen, és zavaró érzés, mert az ilyen cuccot lassabban szívja be, mint ha rendeltetés szerűen használnám.:D Ez egy picit kellemetlen érzés, de még mindig sokkal jobb, mint pl bugyi nélkül... Viszont nem tudom tamponnal jobb lenne e?Valakinek van esetleg tapasztalata, viszonyítása a dologban? Már csak azért is, mert elég gyakran kívánjuk meg egymást csak úgy spontán pl buliban és az ilyen szitukban elég gáz úgy visszamenni a buliba/társaságba, h ott egy betét a seggemen.:P(tudom, h kedvesemen kívül senki nem tudja,de engem valamiért feszélyez)ilyen szitukban simán jobb lenne a dugasz, már ha ér egyáltalán valamit...
2011. márc. 5. 12:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
LOL... ha a tampon kitágítja a hüvelyt, akkor mit csinál az ő farka, ami sokkal vastagabb? -_-
2011. márc. 5. 18:00
 12/19 A kérdező kommentje:
Hihi,jogos!:PDe erre azt mondja, h az az azért nincs bent órákon keresztül, és ráadásul mozog is, amivel valamilyen szinten a hüvely izmait is mozgásba hozza. Végülis lehet benne valami, nem tudom, de az tény, h a legeslegjobb az, ha nem a tampon tágítja a hüvelyem.;)
2011. márc. 5. 18:57
 13/19 A kérdező kommentje:
A mai buliban kipróbáltam a dugaszos módszert, és bevált. Semmit nem éreztem, felszívott mindent, amit kellett :D. Eleinte picit tartottam tőle, mert már nagyon rég használtam tampont. Kb 20 percig volt benn, szal az simán kibírható, úgyhogy veszek is majd egy doboz dugaszt ilyen esetekre, és így bárhol, bármikor egymásnak eshetünk a legkisebb kellemetlenség nélkül is.:)
2011. júl. 30. 04:35
 14/19 anonim ***** válasza:
A buliban töcsköltetek?
2011. aug. 5. 23:17
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem csinálj egy képet.
2011. aug. 5. 23:35
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem a buliban, hanem a szórakozó hely előtti parkban, vagy ha kocsival megyünk akkor a kocsiban. Buliban azért húzós lenne. Esetleg a mosdóban, de azok undorítóak általában.
2011. aug. 6. 00:06
 17/19 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj. Fiatalság, bolondság :D Bőven belefér.
2011. aug. 6. 00:26
 18/19 anonim ***** válasza:

. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,

. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,

. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,

. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,

. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}

. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}

. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./

. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./

. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./

. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/

. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}

. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../

. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../

. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”

. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\

. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__

,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,

. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`

2012. jan. 10. 14:38
 19/19 anonim válasza:
kissé morbid ez a módszer,de ha neked jó.ilyet még nem is hallottam,h.a tampon miatt kitágulhat a punci :o
2012. jún. 27. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!